Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Wieloszka 22:41, 09 cze 2012

Hej Madzia! I jak tam na "wywczasach"? Kulkujesz ? Czy wreszcie odpoczywasz? Dziś znów lało - podlewanie za darmo i bez wysiłku
Na giełdzie byłam - kupiłam duże hortensje do donic na taras, trawek tych, które Ty kupowałaś już nie ma - najwcześniej za miesiąc... Znalazłam innego sprzedwcę trawek, ale ma takie bardziej "pospolite" trawki - wyczyńca łąkowego, mannę mielec itp. duże sadzonki po 6zł. Musze przemyśleć... Acha, i będzie miał miskanty, ale dopiero za miesiąc. Buziole
noemi 14:44, 10 cze 2012

anna_studio napisał(a)

Noemi, otrzymałam przesyłkę...

Aniu bardzo szybko dotarła cieszę się ... i jak decyzja ? wybieracie się z Sylwią na zjazd u nas ? ... bardzo na to liczę

Kochana...., zapisałam się expresowo....dwoma rękami....
W sobotę nie dam rady , pracuję, ale w niedzielę będę nie tylko z Sylwią, ale też z Ewą, może i M się zdecyduję....

Bardzo się cieszę czekamy na Was bardzo
noemi 14:49, 10 cze 2012

Wieloszka napisał(a)
Hej Madzia! I jak tam na "wywczasach"? Kulkujesz ? Czy wreszcie odpoczywasz? Dziś znów lało - podlewanie za darmo i bez wysiłku
Na giełdzie byłam - kupiłam duże hortensje do donic na taras, trawek tych, które Ty kupowałaś już nie ma - najwcześniej za miesiąc... Znalazłam innego sprzedwcę trawek, ale ma takie bardziej "pospolite" trawki - wyczyńca łąkowego, mannę mielec itp. duże sadzonki po 6zł. Musze przemyśleć... Acha, i będzie miał miskanty, ale dopiero za miesiąc. Buziole

Jestem już w domu plan wykonany , teraz u siebie działam bo o ile ogród podlany ( dzięki za info ) to doniczkom dostało się pod moją nieobecność ...
... super , że kupiłaś hortensje , opłacało się jechać na giełdę , chociaż tyle
Madzenka 16:59, 10 cze 2012

noemi napisał(a)

Ciekawa jestem realizacji obrazu!!!
Wczoraj byłam dwie ulice od Ciebie na imprezie

Oj to fajnie , że macie znajomych koło nas ... wiesz, musimy wrócić do tego przypadkowego spotkania naszych M. ... czytałam, że impreza udana ... a obraz ... może jutro uda się zrobić próbną wersję

Własnie opijaliśmy sprzedaż ich szeregówki To o której jutro u Ciebie?
Madzenka 17:00, 10 cze 2012

anna_studio napisał(a)

Noemi, otrzymałam przesyłkę...

Aniu bardzo szybko dotarła cieszę się ... i jak decyzja ? wybieracie się z Sylwią na zjazd u nas ? ... bardzo na to liczę

Kochana...., zapisałam się expresowo....dwoma rękami....
W sobotę nie dam rady , pracuję, ale w niedzielę będę nie tylko z Sylwią, ale też z Ewą, może i M się zdecyduję....

Potwierdzam Ania była pierwsza !!!
noemi 17:08, 10 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ciekawa jestem realizacji obrazu!!!
Wczoraj byłam dwie ulice od Ciebie na imprezie

Oj to fajnie , że macie znajomych koło nas ... wiesz, musimy wrócić do tego przypadkowego spotkania naszych M. ... czytałam, że impreza udana ... a obraz ... może jutro uda się zrobić próbną wersję

Własnie opijaliśmy sprzedaż ich szeregówki To o której jutro u Ciebie?

aaaa to się rozumie ... dzisiaj sprzedać to sukces
... jutro będę w domu od 15.30 i będę czekać na Was ...
Madzenka 17:10, 10 cze 2012

Madzia za wcześnie 17.30 będzie dobrze???
noemi 17:12, 10 cze 2012

Jasne ... ja będę już w domu nie pij tyle kaw w pracy , żebyś mogła u mnie się napić
Wieloszka 17:15, 10 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)
Madzia za wcześnie 17.30 będzie dobrze???

A nie miało być kulkowania przed naradą??? To ja się z pracy urywam, żeby być jak najwcześniej, a Wy tu plany zmieniacie
noemi 17:16, 10 cze 2012

Nie zmieniamy, ja też się urywam ... ale Marzenka pisze, że będzie o 17.30 ... może uda jej się wcześniej podjechać... Wieloszka pamiętaj o stelażu