Ogród z perspektywą na przyszłość
09:39, 07 cze 2012

Ślicznie
Sylwia mówiła, że mało zdjęć mojego ogródka...,ale on mały...nie chcę męczyć Was tymi samymi zakątkami...
Mówiła, że czasem warto sobie przypomnieć....
No to proszę....
...ze specjalną dedykacją dla Sylwii...,
ale to już było...
![]()
![]()
Dzisiaj hostowo...
![]()
![]()
Irenko nadrobiłam zaległości poczytałam pozachwycałam się wszystko super
A mnie się podobały .....tenisówki!
ale Wam fajnie ! szkoda, że mnie nie będzie , buuuu
Sebek, zobacz w jakim super towarzystwie siedziałeś
![]()
Dzisiaj zostałam zasypana ogromną ilością ziemi do zasypania dołu którego zdjęcia wcześniej pokazywałam ..... Fajna czarnulka .... Zamówiłam tyle aby jeszcze starczyło na uzupełnienie skarpy z której powstaną donice ...... Mocno się dzisiaj napracowałam łopatą bo gostek zasypał jeden pas ulicy i do tego te sprzyjające warunki .... padało od rana .... No nic , nie zawsze da się wszystko zaplanowaćPoczekam aby ziemia się uleżała i posadzę wreszcie , nareszcie swoje kule cisowe wraz ze stożkiem. [b]Pozdrawiam wszystkich zaglądających
Marzenko dziękuję ci bardzo - dokładnie o nich myślałamJa cięcia będę miała mnóstwo - mam około 1000 sadzonek bukszpana,co prawda maleństwa jeszcze ale urosną!!!
Hosty w Twoim ogrodzie bardzo by pasowały - może się skusisz?Jest tyle ciekawych odmian i kolorów
To dla ciebie - wiem że masz i lubisz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oj Anulka,pocieszę Cię że moje cokoły wyglądają tak samo...dlatego ich nie pokazuję
Też miewam dołeczki z tego powodu..ale widocznie wszystko musi "dojrzeć"
Prawda Izuniu? będzie mniam mniam ! juz się cieszęi te trawy ! rozkochałam się w nich i teraz się już nie odkocham