Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 23:09, 05 cze 2012

GabiK napisał(a)
Izo, pelargonia na murze to mistrzostwo.
Nazwij ją jakoś.

Gabik ja wszystko nazywam ... małż już nawet mówi, że sól na Teodorze stoi (pomocnik kuchenny) ... a torebka zawisła na Felicji ... to dlaczego nie nazwać pelargonii ... jakoś od razu pomyślałam Christine ... nie wiem dlaczego ...

i ona skojarzona http://www.youtube.com/watch?v=97BarPHtcBU&feature=related

Aga witam
Madzenka 23:22, 05 cze 2012

A gdzie Ty mila byłaś??? Kolejnych odcinków bestsellera nam nie pisałaś....
anula_wn 23:28, 05 cze 2012

Iza, piękna pelargonia (co za kolor!) , przepiękne goździki (to chyba goździki? ten biały łan? i pewnie pachnie nieziemmsko!). Talent literacki już wychwalałam, a bloga też z chęcią poczytam !

zaglądam, kiedyś może na żywo, bo z Kielc Jesteś, tak? a mój M też z CK
Konstancja30 23:44, 05 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)
A gdzie Ty mila byłaś??? Kolejnych odcinków bestsellera nam nie pisałaś....

jestem ... ledwie zipię próbując nadążyć za waszymi wątkami ... dobrze, że Anna w terenie (prawie) ... Irenka się oflagowała (wiedziałaś? ... 100 traw !!! ) ... u Ciebie podedukowałam się z kulkowania (i i tak zastanawiam się jakim cudem moje wykulkujesz??? ) ... i dogadałam się z łanami chwastów ... tu z małym epizodem jako, że w moich mieczykach unicestwiony chwast okazał się pomidorkiem koktajlowym samosiejką ... niestety tatuś nie zdążył i dziś musiałam odkupić ... kupiłam taakie wielkie, które po pierwsze między mieczyki nie wejdą (nie pomyślałam, że mogę stracić kolejny kawałek przyszłego trawnika) ... a po drugie są zacniejsze ... ubawiłam się u szefowej - czytałaś ogłoszenie auto-moto-sale ...???
Konstancja30 23:49, 05 cze 2012

anula_wn napisał(a)
Iza, piękna pelargonia (co za kolor!) , przepiękne goździki (to chyba goździki? ten biały łan? i pewnie pachnie nieziemmsko!). Talent literacki już wychwalałam, a bloga też z chęcią poczytam !

zaglądam, kiedyś może na żywo, bo z Kielc Jesteś, tak? a mój M też z CK

Anula jaki mały jest ten świat ... parafrazując słowa wciąż aktualnego przeboju ... to nie goździki to rogownica kutnerowata ... ciachana niemiłosiernie i tylko wtedy da się opanować ... na żywo zapraszam ... małż zrobi serniczek a robi niesamowity ... jakoś trzeba będzie odwrócić Twoją uwagę od nie mania ogrodu jescze" ... bo tu ogrodu jeszcze nie ma
Konstancja30 00:46, 06 cze 2012

wklejam sobie ku pamięci - zielony obraz z rojników

http://www.bhg.com/gardening/container/plans-ideas/make-a-living-succulent-picture/#page=1

http://zielonametamorfoza.blogspot.com/2012/04/zywy-obraz.html

i nie tylko z rojników w palecie

http://thenodesign.wordpress.com/2011/09/13/jak-zamienic-palete-w-mini-ogrodek/
hanka_andrus 08:09, 06 cze 2012

Izeczko ,dziękuję za linki.może się napatrzę i coś wykorzystam.....pozdrawiam.
grapaka 12:43, 06 cze 2012

Cześć Iza! fajne linki wrzuciłaśżywych obrazów jeszcze nie trafiłam fajne
abiko 12:51, 06 cze 2012

super obrazu z rojników, tylko jak je podlewać? ja wiem, że lubią sucho i głodno, ale czasem trzeba chyba
noemi 12:57, 06 cze 2012

Iza dzięki za linki Kochana jesteś !!! szukałam tego , jak to zrobić , a tu jest krok po kroku