Boćkowe perypetie ogrodkowe
06:40, 05 cze 2012
Przyjaciółki przylecialy????
Ależ wy macie wspaniale...........te spotkania.....zazdraszczam
łomatko, kobieto czy Ty szybciej nie możesz???? Doczytałam, pooglądałam. Czekam z niecierpliwościa na lekcje kulkowania z szablonuwędzarnia pierwsza klasa, podaj namiary na pw. rybki lubię oby nie w hurtowych ilościach
Kwiatuchy 'balkonowe' sliczne nie wiem co Ty chciałaś od nich że niby nie halo... No i spotkanko szykuje się Wam urocze. Będę przejeżdżała przez Wrocław we czartek to będę machać![]()
cudnie !!!!
Marzenko kupiłam dwóch ochotników na maluchy z jednym pniem... wybierałam tak długo, że sprzedawca się zainteresował, czy czegoś nie kombinuje
... no i takie piękne bonzai też można wyczarować ?!... poszukam jeszcze takiego z kilkoma pniami... może się znajdzie
... a jak negocjacje bukszpanowe ? widzimy się jutro ?
13 stron do tyłu przeczytałam ale na wiecej mnie juz nie stac. Tym razem nie całkiem jestem na bieżąco. Pozdrawiam. wędzarnia fajna.
No Marzenko, napisz mi teraz spryciaro, jak mam clematisa z szablonu wyplatac, zeby bukszpany kulkowac, he???![]()
![]()
Nosz kurtka na wacie z gumofilcamiTeraz musze se znalezc szablon
Moze od gara jakiegos ciac
Albo od przykrywki do gara. Tyz okragle
Wedzarnia super, ale u siebie ozdoby rybnej w domu bym nie zdzierzyla - zapachu ryb i gotowanych burakow nie jestem w stanie zniesc, silniejsze ode mniePoza tym na 200% mielibysmy wedzone... ucho od sledzia, jakby futro zwietrzylo zapaszek
![]()
Witajcie!
Niniejszym mamy zaszczyt i przyjemność zaprosić członkinie i członków Ogrodowiska na spotkanie na Dolnym Śląsku.
Program:
23 czerwca 2012 r. (sobota) - spotykamy się ok. godz. 10.00 u Finki w szkółce, ok. 13.00 w Pszczelarni.
24 czerwca 2012 r. (niedziela) - rano - chętni zwiedzają w przelocie wojsławickie Arboretum, ok. 13.00 spotykamy się u Marzeny w ogrodzie.
Prosimy o zgłaszanie uczestnictwa oddzielnie i bezpośrednio do gospodarzy spotkania na wątku indywidualnym albo w tym wątku. Mailowo podamy adresy, telefony i GPS:
Marta - Finka "Zielony Punkt - ogród Finki"
Ewa - "Pszczelarnia"
Marzena - Marzena2007 "Kiedyś będzie tu pięknie".
Prosimy o określenie, do kogo kto zawita - zdajemy sobie sprawę, że nie wszyscy mogą być we wszystkich ogrodach podczas / przez 2 dni.
W imieniu Zespołu informację podała,
Wasza zalatana Pszczółka