Marzenko - odrobinkę cierpliwości .... jeszcze trochę pracy przede mną abym mogła na żywca pokazywać ogródek ..... Czekam również na tę nieszczęsną altanę i wywózkę śmieciowiska ..... Przecież gości należy godnie przyjąć a nie tak na łapu capu

M mocno zawodowo zapracowany i nie mogę na razie zawracać gitary moimi sprawami i póki co zajmuję się robieniem przetworów z truskawek
As
iu - zjawiskowy to dużo powiedziane ale pięknie dziękuję

..... jeszcze trochę pracy, zanim to wszystko będzie przypominać ogród .... Pokazuję parę rabatek zrobionych i tyle ..... choć zadbanie o to co już jest na jedne ręce to dużo .... bo czas na ogród jest w tym momencie mocno ograniczony ....
Richie - dzięki ..... muszę się mocno zdyscyplinować

.... czekam na wakacje z utęsknieniem , bo dziecię moje najmłodsze już nie będzie tak absorbujące wyjazdowo ..... mam tu na myśli zajęcia poza przedszkolne .... Na to na razie poświęcam dużo czasu bo wszędzie daleko .....
Aniu - dziękuję , że zaglądasz
Paulaa - proszę bardzo
Celina - mnie ten wzrost tegoroczny żurawek również mnie mocno zaskoczył i nawet ich nie czyściłam z listków zeszłorocznych , pięknie się wszystkie przechowały przez zimę pod śniegiem
Dzisiaj zostałam zasypana ogromną ilością ziemi do zasypania dołu którego zdjęcia wcześniej pokazywałam ..... Fajna czarnulka .... Zamówiłam tyle aby jeszcze starczyło na uzupełnienie skarpy z której powstaną donice ...... Mocno się dzisiaj napracowałam łopatą bo gostek zasypał jeden pas ulicy i do tego te sprzyjające warunki .... padało od rana .... No nic , nie zawsze da się wszystko zaplanować

Poczekam aby ziemia się uleżała i posadzę wreszcie , nareszcie swoje kule cisowe wraz ze stożkiem.
Pozdrawiam wszystkich zaglądających