Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu, gdzie zaczynają spełniać się sny...

Tu, gdzie zaczynają spełniać się sny...

nika 11:53, 02 cze 2012

Ana napisał(a)

uwaga, to wciąga równie mocno jak ogród
Ale ja to jestem zboczona, no bo kto o zdrowych zmyslach cieszy się jak wariat na myśl o stareńkim zniszczonym stoliku

To ja chyba też zaczynam być zboczona, bo aż mi się oczy zaświeciły, gdy przeczytałam o Twoim "nowym" zakupie
nika 11:55, 02 cze 2012

motylla napisał(a)
Muszę kiedyś na giełdę się wybrać, na starocie...

Gosiu, daj znać, jak będziesz się tam wybierać, to ja bardzo chętnie się do Ciebie przyczepię
nika 11:57, 02 cze 2012

Małgosia, Ana... to ja tylko dodam, że jestem ZA spotkaniem! Choćby w poniedziałek o 9-tej
Ana 13:50, 02 cze 2012

to w takim razie muszę pomolestować męża od dodatkowy budżet

Diana 19:02, 03 cze 2012

dziewczęta co ja tu widzę ??? będzie jakieś spotkanie w najbliższym czasie dajcie znać
malwes 23:01, 03 cze 2012

Szkoda, że ja tak daleko - chętnie bym z Wami poszalała. Mam nadzieję więc na wirtualne, fotorelacyjne szaleństwo
Ana - wpisałam ci się w wątku a propos host.

Nika...ja też uwielbiam stareńkie meble, szczególnie w ogrodzie....dają niepowtarzalny klimat.

nika 14:02, 04 cze 2012

Jak już wspominałam, na spotkaniu z Aną nie zrobiłyśmy ani jednego zdjęcia... tak wiem... straszne gapy z nas ... mam nadzieję, że następnym razem nadrobimy
Ale za to pochwalę się upominkami od Any
Własnoręcznie wykonane tabliczki. Do mojego ziołowego ogródka pasują idealnie

Drugi prezent trochę mniej ogrodowy Prześliczna broszka (oczywiście też rękodzieło Any )

Kochana, dziękuję raz jeszcze
nika 18:18, 04 cze 2012

Wraz z ładną i ciepłą pogodą odeszły moje chęci do prac ogrodowych... no nic nie poradzę na to, że jestem strasznie ciepłolubna i gdy za oknem wiatrzysko i przenikające zimnem powietrze, to ciężko zmusić mnie do wyjścia
No ale trochę się przemogłam i posadziłam zakupione ostatnio wierzby i tawuły... Chociaż tyle

Madzenka 20:13, 04 cze 2012

Nika widzę, że piękne zakupy. I wierzby już posadzone Będę zaglądać, na razie sporo stron mam do nadrobienia,widzę że masz doborowe towarzystwo w okolicy
Diana 20:21, 04 cze 2012

nika napisał(a)
Wraz z ładną i ciepłą pogodą odeszły moje chęci do prac ogrodowych... no nic nie poradzę na to, że jestem strasznie ciepłolubna i gdy za oknem wiatrzysko i przenikające zimnem powietrze, to ciężko zmusić mnie do wyjścia
No ale trochę się przemogłam i posadziłam zakupione ostatnio wierzby i tawuły... Chociaż tyle

Nika jak to ślicznie wygląda Tak równiutko, tak dopasowanie......pięknie to wymyśliłaś Troszke słoneczka widać na zdjęciach Tobie i sobie życzę ładnej pogody Ja również wolę jak jest cieplutko, w zimę natomiast uwielbiam śnieg - ale tfu tfu, gdzie ja tu o zimie.chyba sie zapędziłam.Wszyscy chcemy zobaczyć nasze roślinki w pełnym rozkwicie, pełne przyrostów.....a ja .....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies