U pelargonii cenię najbardziej wytrzymałość . Niestraszne im piekące słońce, wiatr i nawet krótkotrwałe susze. A wszystko to oczywiście występuje na balkonie od południowej strony.
No i pelargonie to ładne kwiaty w wielu kolorach i kształtach
Zrobiło się cieplej o poranku było -8 i troszkę śniegu poprószyło
Tulipany posadzone w donicy czekają w garażu na wiosnę w sumie to ja już też czekam na wiosnę w tym roku w końcu doczekam się wykończenia tarasu i chodnika do furtki więc będę mogła zrobić przedogródek a to przecież wizytówka domu
Niebo zachmurzone, a znad morza pełzną zwały ciemne. Co przyniosą? Może śnieg? Około południa się okaże, co przyniosą nam w darze.
Na razie mróz zelżał ciut, a co będzie na drogach jutro? Śnieg, deszcz, lód?
Pozdrawiam zaglądających. Współczuję pracującym. Po tylu dniach wolnego, jak tu się ustawić w karnym szeregu.
Dla Was moje letnie wspomnienie.
Tak będą wyglądały wyniki badań próbek gleby wraz ze wskazaniami nawozowymi które otrzymamy pocztą elektroniczną.
Dla przykładu są to badania przeprowadzone pod kątem trawnika. Uwzględnienie co na danym terenie będzie rosło lub będzie uprawiane, jest bardzo ważnym elementem. Nas interesują wartości zawarte w pierwszej rubryce.
Śliczne migawki . Dziękuję szczególnie za zdjęcie nagietka, chyba tak z bliska nigdy mu się nie przyglądałam.
Dobry pomysł, żeby zrobić porządek ze zdjęciami
Edit: Czy na zdjęciu jest nagietek czy coś innego?
Targ w Dalat, owoce za grosze. Centrum upraw zaopatrujace wieksza czesc Wietnamu. Na zboczach tarasy z krzewami kawy, herbaty, truskawek, drzewa kaki. Wiecej fotek potem, mam na aparacie.