Ostatnio wszyscy pokazują swoje wizerunki, więc i ja postanowiłam Wam się pokazać.
Zdjęć z ogrodu nie mam, bo jestem zawsze zajęta...a i nie ma kto pstryknąć...trochę mnie...trochę prywatnie..........jutro wytnę
Sylwia to kominek prowadzący do szczerbiny przy Czarnym Mniszku, w dół Żlebem Kulczyńskiego prowadzi czarny szlak dojściowy od strony Koziej Dolinki a kominkiem po łańcuchach idziemy Orlą Percią w kierunku Granatów
to te miejsce w lewo dół do Koziej Dolinki i Murowańca a w górę po łańcuchach na Granaty i Krzyżne
Gwiazda śliczna , prze giganci jesteście z tym świerkiem Zostawiłaś szczyt na choinkę na święta???
My chyba dwa lata temu ścinaliśmy jednego za pomocą strażaków bo się przewracał , a pod korzeniami była rura od gazu i syt został na jedna choinkę , a z ładniejszych gałęzi zdrutowałam drugą dla nas i śliczna była
Cztery lata temu zaraziłam koleżanki w pracy techniką decoupage, od tamtej pory co roku przed świętami odbywa się kiermasz z naszymi i dzieci z zajęć plastycznych które prowadzę pracami