Oj Asia, Asia Dlaczego Ty takie cuda wymyślasz Teraz będę siedzieć i myśleć... a już sobie obiecałam, że nic na bramę nie wieszam Prześliczne te choineczki!
Basiu i za nie równie gorąco dziękuję. Śnieg już powoli topnieje, bo na plus się przekręciło w pogodzie.
Ale ważne ,że u nas jest odpowiednia temperatura na portalu. Wszelkie zawirowania przetrzymamy!
Miłego dnia.
Piękne te pelargonie - trudno teraz znaleźć temat ogrodowy
Te strzępiaste miałam -piekne są bardzo eleganckie - moje stare pochowałam i może wiosną uda się coś odratować - ale teraz wyglądają koszmarnie - zresztą ja chyba nie mam ręki do pelargonii
czytam że orlikowa jesteś - no marzenia się spełniają - trzeba o zółtych pomysleć - po świętach
o jaka hurtowa ilość pierniczków od razu ozdobiona i do tego bardzo gustownie i delikatnie, u mnie tak się nie da, córka przy każdym siedzi i dekoruje namiętnie
Jest absolutnie cudowny. Bardzo w moim guście. Po raz enty maluję jasny wiklinowy podkład na szaro (nie chce chwytać) - mam w planie jeszcze szary z lodowymi serduszkami. Takie kolory bardzo lubię. Na drutach nie umiem, choć mama próbowała mnie uczyć.