Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

polinka 14:53, 15 gru 2015

nawigatorka napisał(a)
U Edyty ogladam zawiane choinki to pokaze i moje-w zastepstwie szyszek.mam nadzieje ze lepiej zniosa deszcze.mialy dluzsze nozki i dzyndzajace na wstazkach szyszki ale czujnik bramy je wyczul i musialam obciac. Gosiu mam nadzieje ze wybaczysz

Oj Asia, Asia Dlaczego Ty takie cuda wymyślasz Teraz będę siedzieć i myśleć... a już sobie obiecałam, że nic na bramę nie wieszam Prześliczne te choineczki!

Sosnę upolowałaś?

nawigatorka 15:12, 15 gru 2015

polinka napisał(a)

Oj Asia, Asia Dlaczego Ty takie cuda wymyślasz Teraz będę siedzieć i myśleć... a już sobie obiecałam, że nic na bramę nie wieszam Prześliczne te choineczki!

Sosnę upolowałaś?

To nie ja to Pinterest,potem Gosia a ja na szarym koncu
Na sosne jade polowac jutro do nadlesnictwa.ale wiem ze niewiele ich maja i nie wiem jakie.zobaczymy.jesli nie upoluje bedzie trzeba założyć poszukiwania.
Sebek 18:17, 15 gru 2015

O praniu doczytałem, choinkami się zachwycilem Lecę dalej
Kacha123 22:34, 15 gru 2015

I znów leżę - na widok bramy i Rudolfa

Suszarkę mam od wielu lat i uważam, że jest to iście boski wynalazek
Rzeczy z suszarki są miękkie i puszyste. Jeśli wyciągnę z suszarki rzeczy jeszcze ciepłe, to często większości nawet nie trzeba prasować Polecam
nawigatorka 22:39, 15 gru 2015

Kacha123 napisał(a)
I znów leżę - na widok bramy i Rudolfa

Suszarkę mam od wielu lat i uważam, że jest to iście boski wynalazek
Rzeczy z suszarki są miękkie i puszyste. Jeśli wyciągnę z suszarki rzeczy jeszcze ciepłe, to często większości nawet nie trzeba prasować Polecam

Pisz jaka puszarka.ile trwa suszenie? A jesli wyciagniesz juz nie cieple to sa bardzo pogniecione?
Mysle i musze zbadac temat
Ps wstan bo zimno i pada
Kacha123 23:17, 15 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Pisz jaka puszarka.ile trwa suszenie? A jesli wyciagniesz juz nie cieple to sa bardzo pogniecione?
Mysle i musze zbadac temat
Ps wstan bo zimno i pada

Suszarka jest wywiewowa - czyli para prze grubą rurę uchodzi na zewnątrz domu. Oszczędzamy energię na kondensację pary. Są różne programy suszenia, najczęściej nastawiam na program "do szafy", który trwa ok.2 godzin - zależy od ilości i rodzaju "załadunku". Wyciągnięte na zimno są 100x lepsze niż z pralki i też niektóre rzeczy idą prosto do szafy. Cyknę Ci foty, jak wyglądają rzeczy z suszarki, jeśli chcesz
lindsay80 23:20, 15 gru 2015

Kacha123 napisał(a)

Suszarka jest wywiewowa - czyli para prze grubą rurę uchodzi na zewnątrz domu. Oszczędzamy energię na kondensację pary. Są różne programy suszenia, najczęściej nastawiam na program "do szafy", który trwa ok.2 godzin - zależy od ilości i rodzaju "załadunku". Wyciągnięte na zimno są 100x lepsze niż z pralki i też niektóre rzeczy idą prosto do szafy. Cyknę Ci foty, jak wyglądają rzeczy z suszarki, jeśli chcesz

hmmm z tą dziurą na zewnątrz to może być problem
Kacha123 23:22, 15 gru 2015

lindsay80 napisał(a)

hmmm z tą dziurą na zewnątrz to może być problem

Mój eM dał radę sam w pełnej cegle, to chyba nie było tak źle
Madzenka 06:59, 16 gru 2015

Asiu choinki wspaniałe, Rudolf na tle grafitowej sciany wyglada rewelacyjnie.

Ps. Poczekam aż mi się pralko-suszarka popsuje ja też ustawiam na program , ktory powoduje że rzeczy maja troszke wilgoci . Rozwieszał na suszarce w pralni (3 m2 zeby nie było że mam duża, ale wydzieloną drzwiami przesuwanymi w łazience) i pranie wtedy jest git. Nie śmierdzi wilgocią.

Malkul zamiast irobot moze jednak Samsung, wciaż dumam

nawigatorka 07:40, 16 gru 2015

Kacha123 napisał(a)

Pewnie ze chce jesli to nie klopot.a ta para to standardowo gdzienpowinna uchodzic? A napisalaby jaka masz?i czy duzo to energi pobiera?