Holender wyhodował podobno takie róże wszczepiając barwniki na szypułce kwiatów, ale ja za bardzo nie wierzę w powodzenie amatorskiej uprawy takiej róży, zwłaszcza z nasion. Myślę, jakim cudem generatywne rozmnażanie takiej róży powtórzy cechy wielobarwności płatków, co uzyskano w sztuczny sposób.
Obornik granulowany miesza się z glebą podczas sadzenia roślin. Posypanie gdzieś po glebie nic Wam nie da.
ale czy na wiosnę czy na jesień ???
cofam pytanie .... śpiąca już jestem i obolała lekko buziak
Przeczytalam w atku o nawozach że ten granulowany to raczej wiosną...ale trzeba go przekopać z ziemia....ja chyba wolę te rozpuszczalne ...więcej z nimi zabawy ...ale jakoś pewniejsza jestem
Dziewczynki z obornikiem granulowanym związane są jeszcze inne atrakcje .. Ja kupiłam niby bezzapachowy .. Ale waliło ... Uchhh ... Ze aż sąsiedzi przylecieli czy jakiejś awarii kibli u mnie nie ma
Witaj Gizo, jest znacznie prostszy bo nasz własny automat do dodawania zdjęć. Poćwicz w wątku technicznym i czy możesz podlinokwać się na swój wątek a nie na forum konkurencyjne? Albo skasuj ten podpis. To chyba nawet nie wypada kierować na inne forum, jak jesteś na Ogrodowisku
Pewnie czas budowy domu już się skończył, czas na ogród i to jest właściwe miejsce dla Ciebie.
Irenko teraz to byłby dopiero czad, metamorfoza w wielkim stylu
Waligórze się spodoba, zostawisz mu "swój" kawałek podłogi znaczy...ogrodu
Danusiu, bo to będzie wielka metamorfoza!!....żeby wszystko zagrało, musi właśnie tak być
no i teraz doczyta, ze tylko kawałek ogrodu mu zostanie ajaj!