Oj Irenko ale fajnie się z Tobą gadało. Zapominiałaś nam wykład z wychowania M zrobić!!! Ty sbie wracasz do domu, robota wykonana a ja od sprzątania w kuchni musialam zacąć... Szkolenie please
Ania jak to trzej mają urodziny. Ty masz trojaczki?????
HAHHA nie ale trzej się urodzili w maju 1, 3 i 9, a właściwie czterej bo M z 8. Dzisiaj zamontowaliśmy hamak pod jednym domkiem i była walka kto leży... walczyły wszystkie byki z domu
No to ja oniemnialam, to M celował jak strzelec wyborowy
Co do mebelków to są kupione ubieglej jesieni na wyprzedaży w Jysku. W dobrej cenie. Po pomalowaniu na szaro już mi się podobają. A tak na tarasie było za brązowo + brązowe liście grabów + brązowa kora. A teraz będzie zielono/biało/szaro i czekam na żółte kwiaty, ktore posadziłam w doniczkach
Flugger - jakość ocenię po ekspoloatacji mebli i tarasu. Obsługa w salonie bardzo prokonsumencka, zero naciągania, doradzanie, ceny dobre. Polecam
Ojej ale fajnie że zaglądaliście.
Spotkanie było bardzo fajne, sypmatyczne, wesołe, ah i gdyby nie niedzielny wieczór pewnie byśmy jeszcze nie skończyli.
Już kiedys pisałam, że osoby z ogrodowiska przy pierwszym odbieramy jak naszych wieloletnich przyjaciół.
Relacje ze spotkania u Wieloszki umieściłam, Sebek oczywiście od razu znalazl jak na rzecznika przystało
Wasze komentarze super!
No własnie mialyśmy posadzić od razu te roslinki!! A my spoczęłyśmy na laurach tzn wygodnych krzesłach..
Kobieto, to nia ma tak hop-siup! Trzeba najperw dobre miejsce im znaleźć, bo Marcinowi na hasło "przesadzanie" skóra cierpnie na grzbiecie . Poza tym ja bym tylu par rękawiczek i tylu szpadli nie wyczarowała Na razie prezenciki stoją sobie na frontowych schodach i zdobią wejście
Ewuniu a co będziesz robiła w lipcu? A na zjazd ogrodowiska na Dolnego Śląsku przyjedziesz?
Marzenko, najpierw byłam niezadowolona , że wakacje spędzę w Kotlinie Kłodzkiej, ale teraz się ogromnie cieszę. Na zjazd chciałabym bardzo, ale czy ja dam radę ?
Wybieram sie do Bogdzi na 100 % choć w niedziele po spotkaniu mam imprezę rodzinną.
Ewuniu jak jeszcze Pszczółke i Finkę poznamy to chyba będziemy w namiotach koczować. Jeśli wszystkie dziewczyny na ogrodowisku (wybacz Sebku ale Ty rodzynek jedne z niewielu jesteś ) takie są to sie zgadamy na śmierć, aż wszystkie ptaki z okolic wypłoszymy ...
Ojezu ale regulamin ktory jest oficjalny????
Ale sie uśmiałam. Humor już od dzisiaj pielęgnuję
A ciasto albo sałatkę i tak pzrywioze. A na liście nie było serwetek to rownież zabiore.
Ania dodała u Wieloszki, że strój płetwonurka do oczka wodnego potrzebny
Ale zajefajnie było. Kiedy replay????
Anka, Ewa, Boćku, Sebku, Krys szkoda, ze was nie było!!!
Ania asc kaloszki były superowe, takie z dziurami, ale Irenka nam obiecała dostęp do takiej garderoby!!
Aż strach się bać w czym do Bożenki grupa Zdolnego Sląska przyjedzie
Napewno któryś punkt regulaminu - buty na płaskim obcasie..i strój nurka......oczko wodne 1,8m. Mnie napewno przykryje ..nawet w butach na obcasie
Ania ja się zdaję na Irenkę ja na czarno będę za tło robiła
Nawet nie wiecie, jak żałuję, że do Bogdzi nie jadę Na hugona była mi ta Grecja... Co tam Grecja przy takim spotkaniu, jakie się u Bogdzi szykuje... Ehhhhh, będę tylko relację oglądać...
Aga no właśnie , a może byś tak Grecję przesunęła?
Ale zajefajnie było. Kiedy replay????
Anka, Ewa, Boćku, Sebku, Krys szkoda, ze was nie było!!!
Ania asc kaloszki były superowe, takie z dziurami, ale Irenka nam obiecała dostęp do takiej garderoby!!
Aż strach się bać w czym do Bożenki grupa Zdolnego Sląska przyjedzie
Napewno któryś punkt regulaminu - buty na płaskim obcasie..i strój nurka......oczko wodne 1,8m. Mnie napewno przykryje ..nawet w butach na obcasie
Ania ja się zdaję na Irenkę ja na czarno będę za tło robiła