HIHIHI dzisiaj sama siedziałam w domku, huśtałam się, a mój M zjechał ze zjeżdżalni... Dzieciaki póki co w siódmym niebie. Siłą z domu nie muszę ich wyganiać Franek na początku bał się ścianki wspinaczkowej a dzisiaj śmiga Za tydzien mają urodziny (tzn trzech ancymonów) i od mojego brata dostaną jeszcze trampolinę tylko nie wiem jak ją jeszcze tam upchniemy :/
Kupiłaś caly plac w częściach?jaki koszt, jeśli można zapytać?mi by się takie cudo przydalo, tzn dla Dzieciokow nie mi
Bogda plac kupiłam cały,tzn był zrobiony wedlug mojego projektu, ale przyjechał w częściach, panowie go złożyli . Dam Ci namiar na PW bo to chyba niedaleko od Ciebie (chociaż ręki nie dam )
Ania jak to trzej mają urodziny. Ty masz trojaczki?????
HAHHA nie ale trzej się urodzili w maju 1, 3 i 9, a właściwie czterej bo M z 8. Dzisiaj zamontowaliśmy hamak pod jednym domkiem i była walka kto leży... walczyły wszystkie byki z domu
Ania jak to trzej mają urodziny. Ty masz trojaczki?????
HAHHA nie ale trzej się urodzili w maju 1, 3 i 9, a właściwie czterej bo M z 8. Dzisiaj zamontowaliśmy hamak pod jednym domkiem i była walka kto leży... walczyły wszystkie byki z domu
No to ja oniemnialam, to M celował jak strzelec wyborowy