Kulki niezłe Ci wyszły! Ania dobrze radzi - tę z lewej posadź krzywo, to będzie prosta Mój Cunningham's White też takie same ma kwiaty - różowe, też z Biedrony - ale jajo Ale doczytałam że one tak mają, dopiero jak przekwitają są białe jak powinny być...
Ale celowaliście z chlopakami! Majówka będzie pełna wrażeń
ale moje chłopaki by na takim placyku zabaw szaleli Super sprawa - dzieciakom moze mniej głupich pomysłów będzie przychodziło do głowy...może ..
Jakie narcyzy sadziłaś - ja szukałam odmiany białej i pachnącej ale jakoś nie znalazłam i nie posadziłam..może w tym roku
A drzewko wyglada jak rajskie jabłuszko może..
Łaaaał!!! Ale superaśny plac zabaw! W wielu przedszkolach takiego nie ma! Coś czuję Aniu, że będziesz mieć dodatkowy oddział szkolno-przedszkolny, jak się wszystkie okoliczne dzieciaki zlecą
Aniu jesli szukasz jeszcze stozkow bukszpanowych to pare dni temu w NOMI widzialam - calkiem duzo (nie 3 jak w ubieglym sezonie), rowne, po 65 zl/szt, mialy tak ok 60 cm.
pozdrawiam!
JUZIAKAROLINA majówka u nas jak co roku imprezowa tzn robie jedne wspólne urodziny dla chłopców bo ciężko by mi było robic wielką imprezę co dwa dni, a i goście nie byliby tacy skorzy do przyjeżdżania
Wszystkich chętnych do zabawy na placu zabaw zapraszam u nas w okolicy ciężko z dzieciakami póki co sami emeryci do których wnuczkowie zjeżdżają się tylko na wakację. Fakt buduje się kilka domów więc może i towarzystwo będzie