Tak wygląda chciejstwo mam ten sam problem z miejscem, ale upchniesz, zawsze miejsce znajdziesz to też Ciebie pokuszę
James Galwey
wpadnę zobaczę jakie masz różyczki i jakie kupiłaś, pozdrówka
Moje Panie ja też mam Green Jewel od Dąbrowskich prosto ze szkółki i wygląda tak
już się przebarwia, bo zdjęcie robione przed niedzielą a tak wygląda Virgin http://plantsgallery.blogspot.com/2013/02/echinacea-purpurea-virgin-jezowka.html
Basiu piękna rutewka ja zwoje trochę pomarnowałam podcinając za mocno zamiast same przekwitnięte kwiatostany Gaura u mnie też jeszcze ładnaco do Thalii to podobna do Hooda ale o wiele drobniejsza a musicalu zazdroszczę, dawno nie byłam na żadnym spektaklu, buziole Basiu
Jola...ciacho wygląda baaardzo apetycznie...ale mnie intereseuje naczynie gdzie kupiłaś? Szukam od jakiegoś czasu właśnie takiego plaskiego klosza...prostego i nie mogę trafić.
Aż dziwne, żeby u Was nie bylo grzybów ciekawa jestem czy Marek coś zbierał?na gruszkę poszwędała się jedna z New Dawn i winnik zmienny za nią a w ogrodzie za gęsto będę wywalać niektóre
Limki moje będzie spełnione marzenie Twoje bo widziałam, że się przymierzasz do podobnej rabaty. Dzięki za miłe słówka Gabisia Wiadomo, trochę na wyrost, ale i tak cieszą Dziś uzupełniłam zapas cebulowych, choć nie do końca jestem zadowolona. Nie mam koncepcji nasadzeń cebulowych i trochę przypadkowo kupuję, a nie lubię tak. No ale cena była taka, że żal było nie wziąć. Mam nadzieję, że coś mi się w głowie wyklaruje do czasu sadzenia