Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

"Baśniowy" Ogród 11:20, 30 gru 2012

Do góry
Basia_1987 napisał(a)

Upss... faktycznie sprawdziłam kartkę z zapisaną nazwą hortensji.... mnie zauroczyła Magical Moonlight

Ja na razie mam u siebie pierwszy rok Limelight w żadnej szkółce w naszym rejonie nie znalazłam Magical Moonlight.

U mnie też w szkółkach nie ma, ale dla chcącego nic trudnego, zamówiłam przez internet, bardzo ładne sadzonki, tylko troszkę drogawe, ale później o połowę tańsze były
O....! 11:15, 30 gru 2012

Do góry
Ależ u Ciebie nieziemski klimat, niczym nieograniczona przestrzeń, niesamowicie, uwielbiam takie widoczki, przejrzałam wątek i jestem pod wielkim wrażeniem, muszę chyba jeszcze raz obejrzeć....
Moja największa pasja - ogród 11:11, 30 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Kasiu, widzę że sobie z ogrodem doskonale radzisz, widać miłość i pasję. Fajnie, że tak sam próbujesz rozmnażać, moja mam zawsze sama rozmnaża pelargonie, a później wszystkich obdarowuje, ja jakoś nie mam cierpliwości do tego. Ściskam i pozdrawiam już prawie noworocznie
P.S. Udanego wypadu do kina.

Gosiu dziękuję ci bardzo, od razu urosłam parę centymetrów

mam nadzieję, że coś mi się uda uzyskać z tych zeszłorocznych pelargonii

Do kina na 18, na razie wszyscy zdrowi, więc spokojnie się szykujemy, teraz obowiązkowy spacer
Moja największa pasja - ogród 11:05, 30 gru 2012

Do góry
Kasiu, widzę że sobie z ogrodem doskonale radzisz, widać miłość i pasję. Fajnie, że tak sam próbujesz rozmnażać, moja mam zawsze sama rozmnaża pelargonie, a później wszystkich obdarowuje, ja jakoś nie mam cierpliwości do tego. Ściskam i pozdrawiam już prawie noworocznie
P.S. Udanego wypadu do kina.
Postawić trawkę nad i... 10:45, 30 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)
O mnie też się przyda ta stronka, ja donic szukam, pozdrowienia ślę

...tak, planowac wiosenne zakupy trzeba już dziś... choc pewnie oferta będzie większa...
...pozdrawiam również cieplutko...
Postawić trawkę nad i... 10:43, 30 gru 2012

Do góry
O mnie też się przyda ta stronka, ja donic szukam, pozdrowienia ślę
zielonastrefa 22:34, 29 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Karmnik pierwsza klasa- pogratuluj mamie.
A jak tam róże u Ciebie trzymają jeszcze stare liście, bo u mnie są do tej pory i zastanawiam się czy je pozrywać.
Fajny miałaś widoczek z tym balonem, ja odkąd na Ogrodowisku to też wszędzie z aparatem, a nuż coś ciekawego będzie

Gosiu u mnie róże też całe zielone, ale na szczęście nic nie puszczają. Nic z nimi nie rób.Martwię się za to moim bukszpanowym przedszkolem i żurawkami. W dzień jest od paru dni zabójcze słońce i dodatnia temperatura, a w nocy na minusie. Ostatnio nawet - 8. I śniegu totalny brak. Nie wiem co będzie z tymi roślinami
A balony to były 2 i zdążyłam uwiecznić je, bo mój M po wyjeździe do sklepu, zadzwonił do domu i tajemniczo kazał nam wyjść przed dom
Pozdrawiam
zielonastrefa 22:12, 29 gru 2012

Do góry
Karmnik pierwsza klasa- pogratuluj mamie.
A jak tam róże u Ciebie trzymają jeszcze stare liście, bo u mnie są do tej pory i zastanawiam się czy je pozrywać.
Fajny miałaś widoczek z tym balonem, ja odkąd na Ogrodowisku to też wszędzie z aparatem, a nuż coś ciekawego będzie
Kwiatki i rabatki u Elizy 22:05, 29 gru 2012

Do góry
Ja też czekam, dzień coraz dłuższy, więc już bliżej niż dalej
Chciałam Tobie również złożyć życzenia: aby Nowy Rok przyniósł Ci wiele wspaniałych niespodzianek, które będą spełnieniem Twoich najskrytszych marzeń. Szczęśliwego Nowego Roku!!!!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:55, 29 gru 2012

Do góry
Ale cudne zdjęcia, kolory jak żywe, oj muszę ja się z aparatem lepiej zapoznać
Igiełkowy ogródeczek 21:50, 29 gru 2012

Do góry
Monteverde- dzięki, tak zrobię
Ela- dzięki serdeczne za wizytę i życzenia, dla Ciebie złożę w twoim wątku
Sebek- oj dużo, dużo, jeszcze do tej pory tam stoi, bo jak odśnieżamy to kilka takich górek zawsze się tworzy i później to czasami do marca tak stoją, aż mi się śmiać chce bo nigdzie już nie ma a u nas jakieś zagłębie śnieżne zawsze
Noemi- co do żurawek to były cały czas pod śniegiem, pewnie dlatego tak dobrze przetrwały, trochę się tylko zgniotły, ale nic im nie jest. Żurawkami bym się jednak tam bardzo nie martwiła i tak najprawdopodobniej i moje trzeba będzie ściąć na wiosnę, ale one przecież ładnie odbijają. A co do wejścia to jak mus to mus, Ogrodowisko zobowiązuje, dzięki za rady
Mój kawałek raju II 21:44, 29 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Oj ja też tej wiosny wyczekuję, dzięki serdeczne za porady u mnie, biegnę przyjrzeć się bliżej ogródkowi, przesyłam pozdrowienia

Wpadaj Gosiu ilekroć masz ochotę pozdrawiam
Mój kawałek raju II 21:39, 29 gru 2012

Do góry
Oj ja też tej wiosny wyczekuję, dzięki serdeczne za porady u mnie, biegnę przyjrzeć się bliżej ogródkowi, przesyłam pozdrowienia
Igiełkowy ogródeczek 21:25, 29 gru 2012

Do góry
Jabeska- mężuś musi chwalić nie ma innego wyjścia, pędzę do Ciebie
Nigdy nie mów nigdy 21:20, 29 gru 2012

Do góry
Łał... ile ty masz róż Kochana, rabatki super ci wychodzą i te stroiki mnie zachwyciły. Pozdrawiam
Igiełkowy ogródeczek 21:05, 29 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Jak przyjdzie przymrozek a nie będzie kołderki to też będą bidule

poprzykrywasz stroiszem ja sadzonki robilam z jednego krzaczka, ładnie się dzieli, musi być kawałek łodyżki z korzonkiem , do ukorzeniacza i do ziemi albo do doniczki w zależności kiedy będziesz robiła sadzonki
Blaski i cienie nowego życia 21:05, 29 gru 2012

Do góry
Z podsumowania można wywnioskować, iż nie próżnowałaś w tym roku, przyglądam się Twoim poczynaniom od dawna, jak jeszcze nie zarejestrowana byłam, zmiany super.
Kwiatki i rabatki u Elizy 21:05, 29 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Pospacerowałam po twoim ogródku, a teraz prezenty oglądam, chyba byłaś grzeczna

My ogrodniczki zawsze jesteśmy grzeczne, bo dzięki nam ogrody pięknieją. Już czekamy na wiosnę
Biały domek pod lasem 20:51, 29 gru 2012

Do góry
Fajny plan, ale ja bym chyba tam owocowych nie dawała, nie przysłoną ci przypadkiem warzywnika? A może tam dać coś niższego bardziej ozdobnego, czy tam tylko użytkowe planujesz? Krzewy owocowe jak najbardziej bo są niższe, Masz bardzo duży teren, nie chciałabyś jakiegoś oczka, altany, ogniska itp.? Pomyśl, fajnie byłoby urozmaicić jakoś ten teren. Pozdrawiam i będę zaglądać
Kwiatki i rabatki u Elizy 20:35, 29 gru 2012

Do góry
Pospacerowałam po twoim ogródku, a teraz prezenty oglądam, chyba byłaś grzeczna
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies