Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » zielonastrefa

zielonastrefa

MilenaP 22:34, 29 gru 2012

Gosiniak napisał(a)
Karmnik pierwsza klasa- pogratuluj mamie.
A jak tam róże u Ciebie trzymają jeszcze stare liście, bo u mnie są do tej pory i zastanawiam się czy je pozrywać.
Fajny miałaś widoczek z tym balonem, ja odkąd na Ogrodowisku to też wszędzie z aparatem, a nuż coś ciekawego będzie

Gosiu u mnie róże też całe zielone, ale na szczęście nic nie puszczają. Nic z nimi nie rób.Martwię się za to moim bukszpanowym przedszkolem i żurawkami. W dzień jest od paru dni zabójcze słońce i dodatnia temperatura, a w nocy na minusie. Ostatnio nawet - 8. I śniegu totalny brak. Nie wiem co będzie z tymi roślinami
A balony to były 2 i zdążyłam uwiecznić je, bo mój M po wyjeździe do sklepu, zadzwonił do domu i tajemniczo kazał nam wyjść przed dom
Pozdrawiam
kasik778 22:37, 29 gru 2012

Pogoda taka ładna, że ludzie balonami latają

To już wiadomo po kim masz talent do robótek manualnych, karmnik się twojej mamie nad podziw udał
MilenaP 23:17, 29 gru 2012

kasik778 napisał(a)
Pogoda taka ładna, że ludzie balonami latają

To już wiadomo po kim masz talent do robótek manualnych, karmnik się twojej mamie nad podziw udał

Kasiu ja też ją pochwaliłam za karmnik, a ona swoje, że nie jest idealny Wszystko co robi moja mama jest dopracowane w każdym szczególe, ale ile się przy tym nabiadoli Dziś szyła poduszki na krzesła i było to samo, a wyszło jak zwykle super A odnośnie lotu balonem, to właśnie dziś jak je zobaczyłam, to stwierdziłam, że to super sprawa, zwłaszcza w taki piękny dzień jak dziś. Jakbym mogła, to bym się zdecydowała ale byłby czad
Pozdrawiam Cię Kasiu
Zeta 23:21, 29 gru 2012

To dopiero jest przestrzeń!!!!!!
MilenaP 00:19, 30 gru 2012

Zeta napisał(a)
To dopiero jest przestrzeń!!!!!!

Zeta ta moja przestrzeń jest rzeczywiście dająca oddech, ale niestety jest ona tylko z 1 strony świata. Ale dobre i to zwłaszcza, że od czasu do czasu to pole wygląda tak

Zeta 00:23, 30 gru 2012

No bajka ja nie mam takiego widoku nawet na jedną stronę ...ja w lesie i w kotlince jakiejś ...bez żadnej perspektywy.....ale ten rzepak.
Zeta 00:23, 30 gru 2012

Można u Ciebie zaczerpnąć świeżego powietrza
Zeta 00:24, 30 gru 2012

No chyba nie mieszkasz blisko Krakowa taaakie widoki
MilenaP 00:30, 30 gru 2012

Zeta napisał(a)

Zeta, co do powietrza to już wiesz jak tu jest a co do odległości, to w 25 minut jestem w Krakowie.
Zeta 00:37, 30 gru 2012

MilenaP napisał(a)

Zeta, co do powietrza to już wiesz jak tu jest a co do odległości, to w 25 minut jestem w Krakowie.
no i bajka ja też w 25 min jestem w mieście. A Kraków dla mnie najlepsze miejsce do mieszkania. Studiowałam w Nowym Sączu a wypady do Kraka były na porządku dziennym podkrakowiczankę