Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:20, 11 cze 2012

Do góry
Juzia, kulony były przestawiane miliony razy przed wkopaniem Ja też tak nie umiem, ja umiem tylko w rządkach, od linijki - zresztą wystarczy popatrzeć na inne roślinki u mnie
Ogród u stóp klasztoru 08:11, 11 cze 2012

Do góry
Alinko i ja przyłączam się do gratulacji na drugą seteczkę Twoich ogrodowych opowieści !!!
Pozdrawiam!
Kubusiowo 22:37, 10 cze 2012

Do góry
Gosiu, najlepsze życzenia imeninowe! Niech Ci się darzy w Kubusiowie i zdróóóóówka dla synusia , co by mamusia ogordem mogła się zająć, a nie musiała już więcej po lekarzach latać
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:32, 10 cze 2012

Do góry
O witaj, Bogda !
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:29, 10 cze 2012

Do góry
Ułaaaa, jak mnie tu wszyscy chwalicie Aż urosłam o parę centymetrów
Ana_art, shrekol, waska, Krys, Lena, Kasia, Gosiak i Marta - bardzo podnieśliście mnie na duchu

KasiuWB - kawkę piję i tak, mimo braku limelightów na rabacie To moja ulubiona czynność "ogrodowa" Gdybym miała czekać, aż wszystko posadzę mogłabym do końca świata kawy się nie napić
Ogród Sylwii od początku :) 22:05, 10 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Hej Sylwia,

Jak Twoje Ikeowe stozki? Ruszyly? Moje kulki wciaz bez przyrostow

Niestety nie ruszyły , stożki wyrzuciłam a kulki posadziłam ale nie pojawił się ani jeden świeżutki przyrost ..... zobaczymy co będzie dalej..... Wyglądają na rabacie jakby były sztuczne

U mnie prawie tak samo Na jednej jedynej kulce pojawiły się nowe przyrosty - na tej, którą wsadziłam do zwykłej ziemi z ogrodu, a nie do takiej z worka... Jedną kulkę wywaliłam całkiem, reszta walczy o życie

Nieustannie zachwycam się Twoim ogrodem!!! A tymi żurawkami tak mnie "zatchnęło" że dziś kupiłam pierwsze w życiu, m.in. Lime Marmelade i będę czekać aż urosną takie wypasione jak Twoje

Niech rosną !!! Ja również dokupiłam parę sztuk Lime Marmalade i czekam na przesyłkę ..... Pomarańczowe na rabacie trzmielinowej duszą swoją wielkością kulki bukszpanowe .... Aż się proszą o przerzedzenie ..... ale muszę poczekać ....
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:27, 10 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Ewa, Lena - pozdrawiam

Pochwalę się, co udało sie nam dziś zrobić, a udało się duuużo
Posadziliśmy rośliny w kole żwirowym - marna kopia Danusiowej rabatki z "Ogrodu przy rezydencji" (moja miłość od pierwszego wejrzenia ) Jeszcze kancik do poprawki, kulki do ponownego wykulkowania i mnóstwo roślin do dosadzenia za kołem, ale początek już jest

Świetnie Ci to wyszło! Też jestem zakochana w tej kompozycji Pozdrawiam
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 19:52, 10 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Idę pooglądać przystojnych piłkarzy z Włoch i Hiszpanii ) narazie dla Włochów 1:0

A nasi M. sobie myślą, że jesteśmy fankami futbolu, hihihi

Dzieki za odpowiedź ws.anabelek. Jednak dam sobie z nimi spokój, wolę limelight

My to nie tacy znowu fani Oglądamy jednym okiem, a drugim ja sobie czytam Ogrodowisko,a mój M. gotuje zupę tak,tak świetnie gotuje a ja mam nawet taką tabliczkę "Lepiej całuję, niż gotuję" ))

Aguniu, słuszna decyzja w sprawie hortensji Limelight co wspaniały wybór do Twojego pięknego ogrodu
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 19:24, 10 cze 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)
Idę pooglądać przystojnych piłkarzy z Włoch i Hiszpanii ) narazie dla Włochów 1:0

A nasi M. sobie myślą, że jesteśmy fankami futbolu, hihihi

Dzieki za odpowiedź ws.anabelek. Jednak dam sobie z nimi spokój, wolę limelight
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 19:07, 10 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Ale piękne pąki na Twoich anabelkach! Widziałam wczoraj na giełdzie u nas ładne krzaki z takimi właśnie pąkami, ale sprzedawca powiedział, że na 100% trzeba je będzie podwiązywać w czasie kwitnienia. Nie przeszkadza Ci to, nie jest uciążliwe? Bo właśnie z tego powodu na razie z nich zrezygnowałam...

hej Agnieszka w ubiegłym roku były mniejsze więc nie wymagały podwiązywania mam tylko 3 krzaczki i to były moje pierwsze podrygi ogrodowe i pierwsze hortensje - kupione na żywioł zapewne będę je podwiązywać tego rodzaju już nie kupię, bo potem już oświeciłam się na Ogrodowisku i rozumniej kupowałam - grupami i wybranymi gatunkami - tylko Limelight i Grandiflora ) no i jeszcze zaplątała mi się Great Star narazie nie zamierzam nic z hortensji kupować, a do przyszłego ogrodu będę hodować samodzielnie z patyków pierwsze sukcesy już mam a jak nie wyjdzie to sobie dokupię, ale tylko dobre gatunki )
Pozdrowionka
Ogród zmyślony 18:56, 10 cze 2012

Do góry
myszorek napisał(a)
z lotu ptaka

dla przypomnienia -maj 2011 było tak (choć trawa była jakaś lepsza)

Ależ zmiana!!!! Jednak dobry projekt od razu widać w ogrodzie/po ogrodzie No i ogrom wykonanej pracy - szacun !
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 18:50, 10 cze 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)

Ale piękne pąki na Twoich anabelkach! Widziałam wczoraj na giełdzie u nas ładne krzaki z takimi właśnie pąkami, ale sprzedawca powiedział, że na 100% trzeba je będzie podwiązywać w czasie kwitnienia. Nie przeszkadza Ci to, nie jest uciążliwe? Bo właśnie z tego powodu na razie z nich zrezygnowałam...
Mój mały raj na ziemi :) 18:43, 10 cze 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Ożesz w morde jeża.....czemu u nas taka pustynia jeśli chodzi o zaopatrzenie....
Wspaniała szkółka - ja będąc parę dni temu w "mojej" zauważyłam aż dwie sztuki trawek....

Przyłączę się do Ożesz w mordę jeża.... Gdzie jest taka szkólka, Anka jakde do Warszawy!!!!

Przyłączam się do koleżanek!!! U nas bieda z trawami straszna! Zero wyboru A jak już coś się pojawi to sztuk kilka na krzyż i w kosmicznej cenie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 18:31, 10 cze 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Łał!!! To nie Miłkowo, tylko Jaśminowo! Ależ musi pachnieć wokoło !

To właśnie kiedyś wcześniej pisałam w poście, że to chcę pokazać, jak kwitnie ściana
pozdrawiam Agnieszko
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 17:52, 10 cze 2012

Do góry
Łał!!! To nie Miłkowo, tylko Jaśminowo! Ależ musi pachnieć wokoło !
Kiedyś będzie tu pięknie ... 17:48, 10 cze 2012

Do góry
Oj zagapiłam sie, ze jubileusz Wszystkim bardzo dziękuję : Shrekol, Anula, Wieloszka, Sylwia i Waska, Ginger
Kiedyś będzie tu pięknie ... 17:46, 10 cze 2012

Do góry
A ja właśnie doczytałam, zmiany pooglądałam (WOW!!!!) i na czterechsetną stroniczkę się załapałam GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ogród coli 17:24, 10 cze 2012

Do góry
Łaaaał! Ty to dopiero poszalałaś z zakupami! Najbardziej (oprócz próchnicy oczywiście ) Zazdraszczam miskantów - u nas w tym sezonie rarytas prawie nie do zdobycia... Pokaż rabatkę jak skończysz sadzić, choć czytam, że to naprawdę mordercza praca . Mam nadzieję, że roślinki się odwdzięczą za tą harówkę
Wersja mini mini 17:18, 10 cze 2012

Do góry
stychaz napisał(a)
Pada deszczyk, pada i mój trawnik nie jest już klepiskiem

A to Limki posadzone wczoraj z przyciętą dzisiaj trzmieliną:

Między Bunananii pójdą jeszcze przewieszające się brązowe carexy, tak żeby nie było pustych miejsc na dole.

Piękna kompozycja! Gęsto posadziłaś hortensje, ale za to efekt będzie szybki Moje czekają w doniczkach na swoją kolej.
Ogród Magdalenka 17:16, 10 cze 2012

Do góry
Nie zmieniamy, ja też się urywam ... ale Marzenka pisze, że będzie o 17.30 ... może uda jej się wcześniej podjechać... Wieloszka pamiętaj o stelażu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies