Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Wilcza Góra 12:42, 14 gru 2014

Do góry
Wianek do zjedzenia A wilczek na drugie Buziaki
Ogródek Iwony 12:42, 14 gru 2014

Do góry
Viola napisał(a)
Ta biała kompozycja jest rewelacyjna Białe bombki z tasiemki są cudne; jak dokładnie wykonane, czyściutkie; używałaś kleju? Czy tylko szpileczki? Wianek orzechowy też świetny, uważaj, żeby go jakieś większe ptaszki nie rozparcelowały

Violu, cieszę się, że się podobają. I jak szybko się je robi 10 minut nawijanie jednej bombki mi zajęło. Pomyśleć, że w zeszłym roku cekinki wyklejałam kilka godzin
Klejem smarowałam tylko punktowo na początku pracy, potem w ruch szły szpileczki. One nie są widoczne, bo przykrywałam następnym nawinięciem. Na koniec odrobina kleju typu wikol i dwie szpileczki. Na to potem kokardkę i zawieszkę przyklejałam klejem na gorąco
Na wianek będę mieć paczenie, hi, hi. Gdzieś na forum czytałam, ze styropianowe jabłuszka ptaszki oskubały, myśląc, że to prawdziwe
Ogródek Iwony 12:37, 14 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Niesamowite wyszły Ci bombki i wianek z orzecha. Podziwiam ciepliwość i talent !

Madżenko, dziękuję ci bardzo. Jesteś po szefowej drugim autorytetem na forum (oprócz kilku jeszcze doświadczonych ogrodowo osób - nie ujmując im niczego ) i twoje uznanie wiele znaczy I zawitałaś w moje progi, miło mi
Wczoraj córcia zamówiła u mnie czerwone. A że czasu miałam niewiele, to robiłam jej na poczekaniu te czerwoności, zdążyłam tylko pstryknąć fotki i pojechały sobie.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 12:24, 14 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Sebek wiankowanie dopiero pod koniec tygodnia, teraz tylko jakieś erzatze wiszą. Ale ja w tym roku idę w naturalnosć w wiankach... Na stół będzie cis z ze świecami oszroniony sztucznym śniegiem... Przygotuję na dzień przed Wigilią aby nie usechl. Na drzwiach bez kokard i bombek - tylko liście ostrokrzewu ze sztucznymi czerwonymi owocami ale to dopiero next weekend.
Na gabionie wisi wianek świerkowy z czerowną kokarda.... I nic absolutńie nic więcej w tym roku nie bedzie. W tym roku dekoruję dom papierowymi ozdobami - gwiazdy, gwiazdki, honeycomb, też next weekend i choinka też za tydzień...

Noo tak .. U Madzenki to wszytsko idealnie rozplanowane .. Ucz się gierczuś ucz

Ale w sumie się cieszę , że koncepcja sie zmieniła na bombkową , bo baardzo lubię bombki

Buziole
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:22, 14 gru 2014

Do góry
Wianek z jodły kaukaskiej, zdjęcia nie oddadzą jego uroku

Ogród w skali mikro cz.II 12:03, 14 gru 2014

Do góry
A u mnie zaczęła się powoli świąteczna manufaktura .... Zabieram się za pierniki uwielbiam to grupowe malowanie , a potem oglądanie co też komu wyszło .. W ubiegłym roku hitem był pierniczek , który wykonał dla mnie eMuś mojej koleżanki..nota bene stateczny pan doktor ..

Zanim zobaczysz odpowiedz " czy masz ukończone 18 lat "??

Zrobiłam teź pierwszy wianek ,a w zasadzie wianko - świecznik .. Dla przyjaciela rodziny

Ogród w skali mikro cz.II 11:47, 14 gru 2014

Do góry
nicol21 napisał(a)

I ja zainteresowana tym systmem jestem baaaardzo! bo nie mam jak zawiesić wianka bo nie mam jak, a tu taka szansa. Powiedz jak toto się trzyma. Ja mam drzwi zatrzaskiwane i jedynie po zewnętrznej stronie mam uchwyt, no ale na nim wianka nie zawieszę. Powiedz co i jak ładnie prosim

Ewelinko

To jest system oparty o budowę drzwi...moje drzwi nie mają górnej krawędzi gładkiej , tylko z takim występem..tak jak widać na zdjęciu i to o ten występ jest zahaczony sznurek od wianka...

Zobacz

Tak wianek wygląda od strony zewnętrznej..sznurki rozchodzą sie na boki a nie idą do góry...( wianek akurat wiosenny , ale to zdjęcia akurat udało mi się wyszperać )

A tak to wygląda od strony wnętrza domu....

Już wszystko jasne ????

Buziole , cieszę sie ,że mogłam pomóc
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 10:49, 14 gru 2014

Do góry
Łukasz, Twoje stroiki są przepiękne. Mam nadzieję, że i u mnie niebawem stanie brzozowa choinka. Zainspirowani Twoją choineczką jedziemy po brzozowe gałązki. I ten ostatni stroik + rewelacja, i wianek rustykalny ...
Ogródek Anity 10:10, 14 gru 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Ogród wspaniale wyglada wianek nietuzinkowy sliczny Jest sporo roboty człek sie martwi czy sdazy hihi damy rade

Wianek śliczny fakt, ale nie mój
Ogródek Anity 07:37, 14 gru 2014

Do góry
Ogród wspaniale wyglada wianek nietuzinkowy sliczny Jest sporo roboty człek sie martwi czy sdazy hihi damy rade
Grembosiowo 02:07, 14 gru 2014

Do góry
Skromny wianek dostał zielone gałązki...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:26, 13 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
No właśnie Renia, jutro chociaż fotki wiankow poprosimy!

Sebek wiankowanie dopiero pod koniec tygodnia, teraz tylko jakieś erzatze wiszą. Ale ja w tym roku idę w naturalnosć w wiankach... Na stół będzie cis z ze świecami oszroniony sztucznym śniegiem... Przygotuję na dzień przed Wigilią aby nie usechl. Na drzwiach bez kokard i bombek - tylko liście ostrokrzewu ze sztucznymi czerwonymi owocami ale to dopiero next weekend.
Na gabionie wisi wianek świerkowy z czerowną kokarda.... I nic absolutńie nic więcej w tym roku nie bedzie. W tym roku dekoruję dom papierowymi ozdobami - gwiazdy, gwiazdki, honeycomb, też next weekend i choinka też za tydzień...
Ogródek Anity 23:23, 13 gru 2014

Do góry
Dziewczyny!
Nie wiem czy jednak w tym roku wianek zrobię.....wasze takie ładne.....może w przyszłym roku.... Teraz jescze kiermasz świąteczny w szkole, przygotowania do świąt.....nie dam rady......
Pozdrówka dla wszystkich zaglądających
P.s. Na razie wymyśliłam i zrobiłam dekoracje na stół- lampiony na wigilijna kolację
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:54, 13 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Wianek z graba

Kolejny - z drzwi frontowych

Super świątecznie u Ciebie, powoli łape bakcyla wiankowego.
A no i skarpeta jest
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 22:41, 13 gru 2014

Do góry
monteverde - Kupię na all
Sebek- pochlebco ten wianek żywy ma być pachnący,muszę cynamon zdobyć
Agania- dzięki,to moje pierwsze w życiu wianki
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 22:37, 13 gru 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
A nie mówiłam, że człek się uzależnia od pistoletu

I mój wianek też ładniejszy dzięki twoim ozdóbkom

Tak,musze mieć pistolet na klej :
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 21:53, 13 gru 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Wianek na ścianie, Hania podziwia swoje dzieło, wianek na mojej furtce, wianek na moich drzwiach pozuje i pojechał sobie z Hanią do stolicy.

Haniu śliczne wianuszki
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 21:44, 13 gru 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
A nie mówiłam, że człek się uzależnia od pistoletu

I mój wianek też ładniejszy dzięki twoim ozdóbkom

I od kleju

Piękne wianuszki poczyniłyście
Wilcza Góra 21:11, 13 gru 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Piękny ten wianek U mnie dzisiaj trochę bakłażanu, kryształków i różu w wiankach (wianki idą na prezenty dla rodzinki), ale fotek jeszcze nie zrobiłam. Sweterek Wilczyco masz superaśny Pozdrawiam

wianek rozłożył mnie na łopatki !!!
nawet łezkę uroniłam jak go zobaczyłam
a sweterek...
...sweterek, kiedy go zobaczyłam, to myślałam czy przypadkiem całej produkcji nie trzeba wykupić...bo komu bardziej taki Wilczek na przodzie pasuje, no komu ???

Grembosiowo 21:05, 13 gru 2014

Do góry
Nadrobiłam zdjęcia jesienne, fajnie kolorowo u Ciebie! A wianek jesienny i świąteczny bardzo fajne, stonowane ale bardzo fajne.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies