Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

nicol21 18:57, 14 gru 2014

gierczusia napisał(a)

Ewelinko

To jest system oparty o budowę drzwi...moje drzwi nie mają górnej krawędzi gładkiej , tylko z takim występem..tak jak widać na zdjęciu i to o ten występ jest zahaczony sznurek od wianka...

Zobacz

Tak wianek wygląda od strony zewnętrznej..sznurki rozchodzą sie na boki a nie idą do góry...( wianek akurat wiosenny , ale to zdjęcia akurat udało mi się wyszperać )

A tak to wygląda od strony wnętrza domu....

Już wszystko jasne ????

Buziole , cieszę sie ,że mogłam pomóc

Super, wszystko jasne. Dziękuję! Nawet mam podobnie ułożone drzwi. Ale póki zrobiłam 2 wianki powieszone po 2 stronach drzwi

Wianuszek wiosenny już chyba kiedyś chwaliłam
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Enya73 18:57, 14 gru 2014

gierczusia napisał(a)
A u mnie zaczęła się powoli świąteczna manufaktura .... Zabieram się za pierniki uwielbiam to grupowe malowanie , a potem oglądanie co też komu wyszło .. W ubiegłym roku hitem był pierniczek , który wykonał dla mnie eMuś mojej koleżanki..nota bene stateczny pan doktor ..

Zanim zobaczysz odpowiedz " czy masz ukończone 18 lat "??

Zrobiłam teź pierwszy wianek ,a w zasadzie wianko - świecznik .. Dla przyjaciela rodziny

Hejka, na pewno Tom bardzo się ucieszył. A Darek widzę, że podszedł do tematu pierników anatomicznie, jak to lekarz
Buzki, ja też działam wiankowo. Zapraszam tu i tam....
Pozdrawiam serdecznie
elzbieta_g 19:21, 14 gru 2014

gierczusia napisał(a)

Zanim zobaczysz odpowiedz " czy masz ukończone 18 lat "??

18-sta była,a za chwilę stuknie mi druga
brawo dla pomysło-twórcy
pierniczki wprawdzie wczoraj upiekłam z dzieciakami ale w tajemniczy sposób ich ilość pomniejsza sie, więc pewnie będzie druga tura pieczenia i też se
...spróbuje podobnego stworzyć...może innego rodzaju ...dla eMa
Madzenka 20:49, 14 gru 2014

Ela do 6 stycznia będzie troszkę czasu na odpoczynek i przyglądanie sie peirniczkom
Buziaki
lojalna_ 20:58, 14 gru 2014

Pieknie i romantycznie sie zrobilo i pisałabym komplementa dalej a tutaj zas to samo sex sexem goni hihihi

Jełka u Ciebie zawsze rozbójniki hihihi
ewsyg 21:30, 14 gru 2014

Elu, jaki duży ma być docelowo ?

Faktycznie ładny

Wszystko u ciebie cudne, i wianki i piernik.
gierczusia 08:39, 15 gru 2014

ewsyg napisał(a)
Elu, jaki duży ma być klon crimson docelowo ? Faktycznie ładny
Wszystko u ciebie cudne, i wianki i piernik.

Ewciu .. Nie mam tak do końca pojęcia , jaki on będzie duży..Mała Mi ma crimsona i to jest wielki potfffór, ale moj jest szczepiony , a to podobno osłabia znacznie siłę wzrostu. Póki co ani razu go nie cięłam , ale jest u mnie dopiero pierwszy sezon . Zobacz na zdjęciu jaki ma pokrój..teraz w stanie łysym bardzo dobrze widać układ gałęzi a za komplimenta dziękuję bardzo

gierczusia 09:08, 15 gru 2014

lojalna_ napisał(a)
Pieknie i romantycznie sie zrobilo i pisałabym komplementa dalej a tutaj zas to samo sex sexem goni hihihi

Jełka u Ciebie zawsze rozbójniki hihihi

Jolu .. Tym razem to nie zawiniłam , tylko autor pierńiczka .. Ja tylkooooo..go pokazałam , licząc na to ,źe Wam sie spodoba .. I wiele sie chyba nie pomyliłam ??

Ściskam mocno

Ps..poza tym..tak romantycznie i pięknie..to by było za nudnawo
gierczusia 09:10, 15 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ela do 6 stycznia będzie troszkę czasu na odpoczynek i przyglądanie sie peirniczkom
Buziaki

Liczę na to Madzenko ..gonię juź resztką sił , czyli jak to się czasem określa : ostatnie podrygi zdychającej ostrygi ...ale pierniki to by chyba musiały mieć bawole rogi ,źeby do tego stycznia wytrzymać .. W stanie niezjedzonym , ma się rozumieć
gierczusia 09:16, 15 gru 2014

elzbieta_g napisał(a)

18-sta była,a za chwilę stuknie mi druga
brawo dla pomysło-twórcy
pierniczki wprawdzie wczoraj upiekłam z dzieciakami ale w tajemniczy sposób ich ilość pomniejsza sie, więc pewnie będzie druga tura pieczenia i też se
...spróbuje podobnego stworzyć...może innego rodzaju ...dla eMa

Ja już powoli zapominam o tej drugiej osiemnastce Elu ...

Kreatywny ten twórca , nieprawdaż ??... Ta koncepcja z dorobieniem pierniczonemu facetowi pierniczonej Kobitki baaardzo mi się podoba.. Tylko trza by ja było wylukrować jak już dzieci pójda spać .. Mój synek ma juz wprawdzie 14lat i ffszytsko mu się z seksem kojarzy, wiec jakby zobaczył taką pierniczkę, to juz by mi do świat spokoju nie dał

Aleś mi pomysła poddała .. Super dzieki