Ewa dla Ciebie obiecane zawilce. Niestety towarzystwo niegodne tak pięknych roślin ale innego miejsca narazie nie mam. Jeden cyprys nie przeżył przesadzania więc trzeba będzie coś zmienić w tym miejscu, może pomyślę nad uzupełnieniem trawkami.
Dziewczyny dziekuje za odwiedziny i miłe słowa, my dopiero zaczynamy, że sporo pracy przed nami, ale ja uwielbiam dłubać w ogrodzie, odstresowuje sie
Co u nas : jeszcze jezówki
Dziś w Carrefourze były różne powojniki, wiciokrzewy, męczennice, borówki amerykańskie, budleje i róże pnące w fajnych cenach. Kupiłam powojnika Błękitny anioł za 8,99 .
cudne floksy od Gosiaczka
O matkoA ja mam jeden krzak co chodzę, chuchami i dmucham na niego a tu z pięćdziesiątja też się oprzeć nie moge, chyba bym w nich spałachociaż nie pogniotły by się
Przez Ciebie i ja dziś zadziałałam i częściowo ścięłam lawendę
Jak mi się to podoba !! super widoczek z tymi kulkami, idealnie ! Hortki z rozplenicami też zachwycają, świetny rezultat Twoich jesiennych wypocin
Perovską masz dużą w sensie wysoką i taka prosta, jakbyś uszczuplała kiedyś z niej rabatę to ja chętnie się piszę na kawałek
Donice fajnie obsadzone, ja w tym roku jakąś bidę mam. I same donice klimatyczne, zwłaszcza te niebieski mi się podobają
Olu na grujecznikowej mam Polar Bear sadzone jesienią ubiegłego roku, wiosną przesadzane niskie bo jeszcze młode. Mają bardzo duże kwiatostany i wiotkie gałązki, musiałam powiązać ale już mnie zachwycają Jak dla mnie ładniejsze od limek
Pająk chwat wszystkim brat
Czy te źdżbełka to jeżówki? Wysiałam cały spory pojemnik, a pokazały się tylko 3 takie maluchy.
Pierwszy kwiatek Pomponelli
i kolejny Williama