Przez Ciebie i ja dziś zadziałałam i częściowo ścięłam lawendę
Jak mi się to podoba !! super widoczek z tymi kulkami, idealnie ! Hortki z rozplenicami też zachwycają, świetny rezultat Twoich jesiennych wypocin
Perovską masz dużą w sensie wysoką i taka prosta, jakbyś uszczuplała kiedyś z niej rabatę to ja chętnie się piszę na kawałek
Donice fajnie obsadzone, ja w tym roku jakąś bidę mam. I same donice klimatyczne, zwłaszcza te niebieski mi się podobają
No to się cieszę, że częściowo masz z głowy hahahaha
To na wyjście z domu taki widoczek Hortki z rozplenicami to zasługa Oli z Madżenką, a ja tylko posadziłam
Perovska duża bo taka odmiana nazwy nie pamiętam. Za tydzień będę miała prawdopodobnie mniejszą odmianę oby tylko sadzić się już dało. Nie miałam zielonego ani bladego ani innego pojęcia, że ją można dzielić bo bym już dawno ze sto z niej zrobiła !!!! Jak to zrobić???
gdzieś czytałam że wysiewa się z nasion ale jakby to było takie proste to już by Ci się wysiała inny sposób to zagiąć gałązkę i przysypać ziemią a jeszcze inny to po wiosennym cięciu ukorzenić to co się ścięło no to się pomądrzyła ta co nigdy perovskiej nie miała