Typowa choroba wieku młodzieńczo-ogrodowiskowego mi mój tata mówił w wieku moich nastu lat, że w moim pokoju nawet kaktusy usychają..... Kto by pomyślał, że na starość zamiast botoxem kulami bukszpanowy,i będę się ekscytować
A teraz pod rozwagę. Czy mam zamieniać kosodrzewiny z projektu na tej rabacie na bukszpany?
Kółeczka na planie to już wczesniej planowane kule bukszpanowe. A większe kółka strzępiaste to kosodrzewiny
Nie wiem czy są czytelne?
jeszcze raz huuuuuura!
Musimy coś odtrąbić na weekend? Może nawożenie??? Bo ja już wszystko przycięłam. Zostały mi tylko bukszpany ale jeszcze na nie za wczesnie.
Można już rograbiać kopczyki?
Ooooooo matko, to przyjedź do mnie jak Ci zabraknie pracy.... Ja mam jeszcze samego przycinania na kilka dni... O przesadzaniu i wyznaczaniu nowych rabat nie wspomnę... A gdzie jeszcze sadzenie tych nowych bukszpanów... ? Na nawożenie za wcześnie. Marzenko, a opryskałaś wszystko czymś na przędziorki, mszyce itp. robactwo (promanalem, catane albo czymś takim) ? Ja jeszcze nie, a to już pora
Agnieszko, zawsze pierwsze nawożenie robię w marcu, a teraz to juz końcówka
Noemi masz rację trzeba zrobić opryski.
W przysżłym roku tez będę miała ręce pełne roboty a na razie to jeszcze nie dojechały żadne rośliny zamówione przez net.
jeszcze raz huuuuuura!
Musimy coś odtrąbić na weekend? Może nawożenie??? Bo ja już wszystko przycięłam. Zostały mi tylko bukszpany ale jeszcze na nie za wczesnie.
Można już rograbiać kopczyki?
Boćku kochany nie wiem jak mogłam do Ciebie wczesniej nie trafić????? Już Ciebie i kociaka uwielbiam. Miałam kiedyś identycznego białego futrzaka
Będę stale zaglądać bo niesamowicie jestem ciekawa nowych rabatek, Trzymam kciuki i klekocz dalej tak miło, super się czyta
Justynka, wiesz takie starocie mają swój urok i na pewno większy niż nowe Cieszę się że zostaną białe
A tak na marginesie wzięłam sobie do serca poszukanie mebli do mnie do ogrodu, zgodnie z Twoimi zaleceniami
Znalazłam pergolę wraz z kanapami i poduchami , roletami/markizą, codowne, nowoczesne za jedyne......
11 tys......
Euro.....
Dlatego zostaję przy meblach akacjowych
Informuję uprzejmnie wszystkich zainteresowanych, ze u mnie i u Wieloszki bedą fotki z plantacji. Jeśli będzie wszystko ok podamy namiary na człowieka. Obiecuję solennie.
Huuuuura w sobotę będzie 19 stopni we Wrocławiu
A ja miałam sezon narciarski zakończyć.......