Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 19:19, 14 mar 2012

Taaaaak, oto jak wiosna wplywa na ludzi. Rano szaro, buro, mzylo, wiec postanowilam, ze po pracy przejade sie i zobacze czy juz wystartowaly Centra Ogrodnicze. Na celowniku mialam bratki Ale pod koniec dnia wyszlo sloneczko, wiec nie moglam zdecydowac inaczej - biegusiem wrocilam do domu, szybko zmienilam odziez robocza na dresiki, kamizelke, adidasy i urocza czapke i .....

do ogrodu marsz!!!!

Wyprobowalam szpadelek do kancikow, ale super sprawa!!!!

Danusiu - kocham Cie za ten szpadelek i efekt jaki mozna przy jego pomocy uzyskac!!!

Od razu mi zaczelo porzadniec w ogrodku. Duzo co prawda nie zrobilam, ale tak sie zapamietalam w korygowaniu rabaty i usuwaniu darni, ze zastala mnie najciemniejsza ciemnosc, a M podejrzliwie na mnie spoglada Chcialam zrobic zdjecie calosci, ale hmmmm, nie zdazylam . Moze jutro, jak dokoncze ta rabate, zeby od razu zaprezentowac konkretny efekt

A ciesze sie jak male dziecko z nowej zabawki

Gdyby ktos mi pare lat temu powiedzial, ze moja wielka radoscia bedzie tytlanie sie w ziemi i wywijanie lopata, to powiedzialabym, ze to kompletny wariat nadajacy sie tylko na oddzial zamkniety

Ale cudowne popoludnie!!! A weekend bedzie w ogole bajeczny W nosie z myciem okien
Bogdzia 19:27, 14 mar 2012

Miło posłuchac jak cieszysz się ze szpadelka i pracy w ogrodzie. Masz rację to daje bardzo dużo satysfakcji. Tak trzymaj.Pozdrawiam.
bociek 19:38, 14 mar 2012

Oj, Bogdziu, jeszcze jak sie ciesze Tak strasznie mi bylo trzeba tego powietrza i ruchu
A Futro jak sie cieszylo ze wspolnego wypadu do ogrodu! Biegal za mna, polowal na pazurki i na moje nogi. I jeszcze dorwal jakiegos chrzaszcza, wiec pelna satysfakcja. Ale mielismy frajde

Jestem tak naladowana energia, jakbym sie czegos nawachala Domyslam sie jak to brzmi, ale co tam

Pozdrawiam serdecznie
Sebek 19:47, 14 mar 2012

Fajnie, że wykonałaś pierwsze prace. Ja czekam na weekend i przed chwilą zobaczyłem, że ma być pięknie - już się cieszę
bociek 19:59, 14 mar 2012

Sebek napisał(a)
Fajnie, że wykonałaś pierwsze prace. Ja czekam na weekend i przed chwilą zobaczyłem, że ma być pięknie - już się cieszę

Sebek, no podobno weekend ma byc sloneczny i cieplutki. Ale sie bedzie dzialo w naszych ogrodach
Madzenka 20:31, 14 mar 2012

Boćku kochany nie wiem jak mogłam do Ciebie wczesniej nie trafić????? Już Ciebie i kociaka uwielbiam. Miałam kiedyś identycznego białego futrzaka
Będę stale zaglądać bo niesamowicie jestem ciekawa nowych rabatek, Trzymam kciuki i klekocz dalej tak miło, super się czyta
bociek 20:33, 14 mar 2012

O, jaki mily gosc, witaj Marzenko. Zawsze zapraszamy ja i moje biale futro

Dziekuje, ze zajrzalas
monitka 20:43, 14 mar 2012

bociek napisał(a)
Gdyby ktos mi pare lat temu powiedzial, ze moja wielka radoscia bedzie tytlanie sie w ziemi i wywijanie lopata, to powiedzialabym, ze to kompletny wariat nadajacy sie tylko na oddzial zamkniety

boćku mogę się pod tym podpisać obiema rękami mam tak samo i nie mogę się doczekać kiedy będę mogła pogrzebać w ziemi. Na rabatach na razie nie mam co robić to może rozejrzę się za szpadelkiem do kancików Też mnie dzisiaj strasznie ciągnęło do ogrodniczego w drodze z pracy ale nie uległam pokusie
bociek 20:59, 14 mar 2012

Monitka, niezle jestesmy aparatki co???
Szpadelka nie musisz az tak mocno szukac, znajdziesz go w Danusinym sklepiku, sa dwa rodzaje do wyboru Super sprawa, od razu wszystko nabiera sznytu Ja jestem zachwycona. Postaram sie jutro pokazac roznice przed i po
Mnie pokusa pokonala, musze do Obi
monitka 21:19, 14 mar 2012

No aparatki ja po drodze z pracy mam ogrodniczy co się Rajski Ogród nazywa no naprawdę wierz mi tam jest jak w raju. Pełno roślin, oczoplasu można dostać. Wolę jechać tam jak do sklepu z ciuchami i pewnie za parę dni ulegnę jakieś bratki sobie chociaż kupię.

Czekam na fotki