bociek
19:19, 14 mar 2012

Taaaaak, oto jak wiosna wplywa na ludzi. Rano szaro, buro, mzylo, wiec postanowilam, ze po pracy przejade sie i zobacze czy juz wystartowaly Centra Ogrodnicze. Na celowniku mialam bratki
Ale pod koniec dnia wyszlo sloneczko, wiec nie moglam zdecydowac inaczej - biegusiem wrocilam do domu, szybko zmienilam odziez robocza na dresiki, kamizelke, adidasy i urocza czapke i .....
do ogrodu marsz!!!!
Wyprobowalam szpadelek do kancikow, ale super sprawa!!!!
Danusiu - kocham Cie za ten szpadelek i efekt jaki mozna przy jego pomocy uzyskac!!!
Od razu mi zaczelo porzadniec w ogrodku. Duzo co prawda nie zrobilam, ale tak sie zapamietalam w korygowaniu rabaty i usuwaniu darni, ze zastala mnie najciemniejsza ciemnosc, a M podejrzliwie na mnie spoglada
Chcialam zrobic zdjecie calosci, ale hmmmm, nie zdazylam
. Moze jutro, jak dokoncze ta rabate, zeby od razu zaprezentowac konkretny efekt 
A ciesze sie jak male dziecko z nowej zabawki
Gdyby ktos mi pare lat temu powiedzial, ze moja wielka radoscia bedzie tytlanie sie w ziemi i wywijanie lopata, to powiedzialabym, ze to kompletny wariat nadajacy sie tylko na oddzial zamkniety
Ale cudowne popoludnie!!! A weekend bedzie w ogole bajeczny
W nosie z myciem okien

do ogrodu marsz!!!!

Wyprobowalam szpadelek do kancikow, ale super sprawa!!!!
Danusiu - kocham Cie za ten szpadelek i efekt jaki mozna przy jego pomocy uzyskac!!!
Od razu mi zaczelo porzadniec w ogrodku. Duzo co prawda nie zrobilam, ale tak sie zapamietalam w korygowaniu rabaty i usuwaniu darni, ze zastala mnie najciemniejsza ciemnosc, a M podejrzliwie na mnie spoglada

A ciesze sie jak male dziecko z nowej zabawki

Gdyby ktos mi pare lat temu powiedzial, ze moja wielka radoscia bedzie tytlanie sie w ziemi i wywijanie lopata, to powiedzialabym, ze to kompletny wariat nadajacy sie tylko na oddzial zamkniety

Ale cudowne popoludnie!!! A weekend bedzie w ogole bajeczny