Tak myślałam, że tez cierpi ogród, u mnie już się piecze, gdyby nie ratowanie, to na dzień dzisiejszy, nie miałabym, co pokazać
Będzie lać Ewciu, buziaki
stoi sobie kwiatek, tabliczkę tez podziwiam
Ha, ha, Danusiu, jak precyzyjnie godzinę ustalaszżyczę Tobie i sobie dużo deszczu
Danusia, jak Ty sobie radzisz z cięciem wielkich bukszpanów, chodzi mi o bajzel przy okazji, wkoło mam rośliny, nic się nie da podłożyć i męczę się tu na raty...
tego to z drabiny i krzywo mi wychodzi,chyba zetnę całkiem tę górę...
Ja pierwszy rachunek, jak zobaczyłam, mało nie padłam! poprosiłam żeby mi co miesiąc dawali, bo łatwiej zapłacić.
Limki masz cudne, i ponownie deszcz u ciebie, u mnie chwile i stop, ale liczę, że luniedzięki
tę suszę rekompensuje mi
powojnik Summer Snow, normalnie boski, tak długo kwitnie i nadal nowe i nowe pąki; w pobliżu Veronica Choice 2 kwiaty pokazała i dopadł ją uwiąd
a ten już całą pergolę zarasta, dach, 2 sezon u mnie
Kupiłam sobie donice, w prawdzie nie takie jak chciałam, ale promocja i dobra cena podjęły za mnie decyzję
Ale teraz mam wątpliwości, nie jestem pewna czy ta zamiana trafna
trawki na Imprezowni
mam nadzieję, że te mini czupryny urosną tak samo, jak w tych starych głowach; wykopałam 2 kępy z rabaty
powtykałam siewki rozplenicy Black Beuty, bo niestety z powodu suszy padły w większości wrzośce
a Flamingo też bidnie kwitnie
Iwonko dla Ciebie poranna kawa a właściwie to południowa Słodkości nigdy za dużo a kalorie zgubimy..zimą
Chociaż dużo u mnie wszelkiej maści poidełek to z ciurkadełkiem muszę tak wykombinować by psinka jak i ptaszki miały z niego użytek i łatwe dojście
Moje carexy ptasie łapki popalone od słońca..nie wyglądają ze ciekawie i zastanawiam się nad ich przeniesieniem bardziej w cieniste miejsce,u mnie rosną na patelni,nie służy im absolutnie Chyba,że moje to nie ptasie łapki..
I całe zestawienie razem:
Po kolei ptasie łapki, Ml, hosta:
Pamiętam, jak jesienią w szkółce kupowałam, były dwa odcienie. Te z żółtym też. Te białe podobały mi się bardziej. Jeśli jednak moje nie są ptasie, to co ja mam? Wtedy nie wiem, ale tobie by one pasowały