Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

amelia_b 09:49, 25 sie 2015

Matko ale naskrobali od rana iwka ty nie masz miejsca na klonika,tam i grujecznik i świerk,teraz na tych ogólnych zdjęciach widać,no chyba że po drugiej stronie,zawsze to dalej,ooo lustrzane odbicie u was też tak wieje,czy już pada?
iwka 09:54, 25 sie 2015

Iwcia napisał(a)
No kule super. Patrzę na zdjęcia tego fragmentu - miejsca nie jest zbyt dużo. ważne teraz aby nie przedobrzyć. Moim zdaniem kule powinny zostać same, bez zatapiania ich w roślinach. Takie jak teraz. Dołożyć im konwalnika tylko też go niczym nie podsadzać bo zginą jego pajecze nóżki. W przeciwległy róg zuraka albo carex ale w grupie ew. pasach. Będzie elegancko i ze smakiem. Ciut surowo ale obok miękutkie stipy. W tym wypadku jak z biżuterią, im mniej tym więcej. Nie wiem czy ten klonik palmowy nie zasłoni kul. Zastanowiłabym się nad nim. Ew. dać go do żurawek

no bo ja na początku chciałam właśnie tylko konwalnik przenieść, ale jak ruszyła lawina pomysłów to mam mętlik,aż nie podobne to do mnie
iwka 09:57, 25 sie 2015

amelia_b napisał(a)
Matko ale naskrobali od rana iwka ty nie masz miejsca na klonika,tam i grujecznik i świerk,teraz na tych ogólnych zdjęciach widać,no chyba że po drugiej stronie,zawsze to dalej,ooo lustrzane odbicie u was też tak wieje,czy już pada?

u mnie piękne słońce, ale coś po kościach chodzi
biorę się za pracę, będę po południu
iwka 10:15, 25 sie 2015

moje maleństwo
Kawa 10:17, 25 sie 2015

o matko jakie słodkie maleństwo

budleja w sferze moich marzeń
sarenka 10:24, 25 sie 2015

iwka napisał(a)
moje maleństwo

ooooo jaaaaki słooooodki
AnnaCh 10:32, 25 sie 2015

Słodziak
amelia_b 10:39, 25 sie 2015

iwka napisał(a)

no bo ja na początku chciałam właśnie tylko konwalnik przenieść, ale jak ruszyła lawina pomysłów to mam mętlik,aż nie podobne to do mnie

To psychologia tłumu posadz konwalniki i zobacz czy jest ok jak będzie to super myślę że nikt z nas się nie obrazi jak będziesz wierna swoim przekonaniem i postapisz tak jak Ci serducho dyktujebuziaki
amelia_b 10:42, 25 sie 2015

iwka napisał(a)
moje maleństwo

He he slini się pewnie tak samo jak moje o te ślepia,matko jak tego kota że Shreka,boskie
Warmia 10:42, 25 sie 2015

Ale się załapałam Kule bombowe, pierwsza klasa, a już tym bardziej, że ręczna robota taka praca teraz w cenie A sierścia masz przesłodkiego, tylko przytulać