Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Kuba 09:20, 25 sie 2015

Danusiu przyszłabyś coś poradzić?
muszę wymienić modrzewia bo ciągle choruje i nie mam pomysłu...
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5379-czasem-slonce-czasem-deszcz?page=258

proszę o Twoje zdanie

chciałam edytować ale w podglądzie tekst wygląda w porządku, nie wiem o co chodzi...
makkasia 09:31, 25 sie 2015

Też czekam na artykuł i uściski ślę
justynna500 09:33, 25 sie 2015

Danusieńko napisz proszę jak wysoka i co to za trawka - komponuje się rewelacyjnie
Pszczelarnia 10:21, 25 sie 2015

Fajne pogaduchy!
Gardenarium 10:35, 25 sie 2015

Kuba napisał(a)
Danusiu przyszłabyś coś poradzić?
muszę wymienić modrzewia bo ciągle choruje i nie mam pomysłu...
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5379-czasem-slonce-czasem-deszcz?page=258

proszę o Twoje zdanie

chciałam edytować ale w podglądzie tekst wygląda w porządku, nie wiem o co chodzi...

url niepotrzebne było Doradziłam

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 10:39, 25 sie 2015

justynna500 napisał(a)
Danusieńko napisz proszę jak wysoka i co to za trawka - komponuje się rewelacyjnie

To Carex odmiany 'Everest'.Jest w wysokiej doniczce.

Instagram Ogrodowiska
Kuba 10:49, 25 sie 2015

Dziękuję
Poszukam miłorzębu parasola bo mariken jest tuż obok
kasia_w 11:12, 25 sie 2015

Danusiu, pokaż balkon, czekamy
Paznokcie- ostatnio czyściłam strumieniem wody ze szlaucha- czyli paznokcie zaraz przy ujściu węża przy najmocniejszym strumieniu, oczywiście ustawione "pod prąd" tak aby woda wypłukiwała ziemię. Skuteczne przy krótkich
Milka 11:56, 25 sie 2015

........ -W zasadzie na "poza ogród" mam zawsze czyste dłonie.. ale na 98% nie zawsze dodłubane paznokcie, nie da się choć pracuję w rękawiczkach, sporadycznie bez rękawiczek.. no właśnie dlatego żeby się całkiem nie zapuścić Rozumiem Marto i popieram, jak się "bywa" to wypada mieć wypielęgnowane

Ja mam stale czarne, bo mi się paznokcie rozdwajają i nie mogę tego wyczyścić, więc ratuję się ciemnymi lakierami, dopóki nie domyję, niestety nie mogę takimi w kontakcie z ludźmi się chwalić, ale z reguły mam zniszczone dłonie, pęcherze, odciski, niegojące się rany, ręce podrapane, ukąszenia i bąble, wyglądam, jak horror, Ewa mnie taką zastała, jak w gości wpadła, cud, że nie zwiali
MirellaB 12:48, 25 sie 2015

Danusiu jeden z moich klonów palmowych zaczął się dziwnie przebarwiać na brązowo. Mam dwa, różne odmiany posadzone w tym roku, nie znam nazw
Ten,który się przebarwia pielęgnowany przetrwał najgorsze upały i nic mu nie było, a teraz nie wiem co z nim? Nie usycha, gałązki się nie łamią, nie gubi liści tylko się przebarwia. A może to już na jesień? To są moje pierwsze klony palmowe.