Pomóżcie kochani czy owe rabatki dobrze wygladają i czy pasuje to tu do jasnej kostki (jeszcze jej nie ma ale jest w planach-no chyba że w brązie będzie to lepiej wygladąć). 1 -żółta trzmielina 2- miłorząb mariken 3-bordowe żurawki 4-cyprysiki zielone 5- hortensja lub rh. A może zamiast żółtej trzmieliny dać zieloną a marikena zastąpić żółtym cyprysikiem na pniu? Rabata praktycznie cały czas wystawiona na patelnię
Dostałam dziś roślinki od Bogdzi : liliowce, parzydło miniaturowe, nachyłek żółty i rudbekię . Roślinki już posadzone i cieszą . Bożenko dziękuję
z lotu ptaka
Miło mi, że mnie odwiedziłaś róż mam troszkę testuję odmiany i już wiem, że zostaną ten najbardziej wytrzymałe i najbardziej kwitnące. Na pewno Artemis i Pastella Crocus sprawdzę i jeszcze marzy mi się Eden.
Jazzy ja chyba też jeszcze u Ciebie nie gościłam... czas to nadrobić
a u mnie proszę bardzo rozgość się na ... trawce bo niestety ławeczek jeszcze nie mam za to z przyjemnością poczęstuję Cię borówkami, poziomkami i herbatką s sokiem z malin
głazy kupiliśmy u miejscowego handlarza 5 lat temu, nawet nie wiem czy ma je jeszcze w ofercie...
Chyba faktycznie o ten sernik chodziMój ogród to jednak przede wszystkim rh ale i inne roslinki mam ale ich kwitnienia nie można porównywac z rh. Z braku niejsca wszystko inne posadzone byle jak.
Ta moja ma takie podsuszone końcówki i teraz nie wiem czy to tak ma być, czy po prostu była mało podlewana. Obok niej stała jeszcze taka całkiem brązowa, ale to ewidentnie była taka odmiana. Ta co kupiłam ma co prawda suche końcówczki, ale tak ładnie się zawijają. Nie mam pojęcia co to