a z buksa miałam rosochte buksy o 60 cm wysockości nie miałam jeszcze ściągawki to wsadziłam patyk prosty w środek buksa I od gory w dół zcinałam >Nie trzeba się martwić że coś się stanie Nawet jeśli przytniesz za mocno to odrośnie I wyrównasz .Powodzenia Mam nadzieję że pomogłam
Magda z cisa kupiłam metrowy cis --wybierałam ładny prosty taki żeby miał na dole szeroko a na górze wąsko .wsadziłam w odpowiednie miejsce I dookoła niegi dosadziłam małe ciski .Zostawiłam na 2 lata w spokoju W tym roku już go nieco rormowałam . Widać na dole podsadzony małymi ciskami na przyszły rok jeszcze bardziej go wyrównam
No to cieszę się już na nasiona...tylko kiedy to siejesz?
Mówisz, że w cierpliwość mam się do białej hortki uzbroić?...tak zrobię, ale dam jej jeszcze tylko rok.....przecież samych liści nie będę hodować ...co do kolorków, to mam taką o kolorze majtkowego (babcia moja tak mawiała) różu, którą podczas ostatniego małego remontu eM podlał wodą z grzejników - trzeba było opróżnić centralne....i lekko zmieniła barwę....i zastanawiam się czy jej nie podlać specjalnym nawozem....szukam niebieskiego w ogrodzie
Buziam
p.s. nie napisałaś co planujesz na tej wydumanej pergoli
buziaki dla słodziaków młody i młodsza przesłodki obrazek ,
u mnie odwrotnie ...córa opiekuje się młodszym bratem...choć na tym poziomie wieku 10.. - 5...lat to kłócą się na maksa
buziaki