Czyli jednak wyciąć. Dzięki Gosiaczku, myślami Cię chyba ściągnęłam . Poczekaj aż róże przyjdą , już nie mogę się doczekać . Gosiaczku dzieciaki wycałowane .
U mnie ogród mały, a jak powiedziałam Mała Mi - w małych ogrodach nie ma miejsca na drzewa, które są ładne przez dwa tygodnie. Powinny być w nich drzewa, które są piękne przez cały rok. Mój wybór padł na brzozę Gracilis (zgapiona od Ani właśnie ). Mus kupić w październiku .
Przetacznik koniecznie ściąć, teraz już nic z nim nie zrobisz. Wiosną odbije, a w przyszłym roku dokładnie obserwować. Jak pojawią się pierwsze plamki na liściach to do razu oberwać i opryskać. Też mam problem z mączniakiem, ale co zrobić, takie to nasze ogrodniczkowanie
Łukasz, Aniu dzięki wielkie. Tak więc zrobię. Ciachnę go jak najniżej i tyle. Na szczęście mam jeszcze ślicznego Red Fox, który właśnie zaczyna kwitnąć .
Karol wszystkie będą różowe, ale w różnych odcieniach różu. Najjaśniejsza będzie pnąca Eden Rose, trochę ciemniejsza rabatowa Pomponella i najciemniejsza angielska William Shakespeare.