Twój ogród dodaje energii i rozpieszcza kolorami, ale w bieli też mu do twarzy. Serdecznie pozdrawiam
P.S. Zapomniała dodać, że psiaki urocze -moja ulubiona rasa, też kiedyś takiego miałam
Ślicznie u ciebie, napracowałaś się w tym roku, chylę czoła nad wiankiem bo też mi się bardzo podoba, a takiej ilości światełek mogę tylko pozazdrościć, mówisz że można lądować to ja w takim razie już do ciebie lecę
Wszystkie pochwały mile widziane
Przylatuj, przylatuj , już wyjmuję kieliszki i małe co nie co
A ja lecę do ciebie
Ślicznie u ciebie, napracowałaś się w tym roku, chylę czoła nad wiankiem bo też mi się bardzo podoba, a takiej ilości światełek mogę tylko pozazdrościć, mówisz że można lądować to ja w takim razie już do ciebie lecę
Nie można przejść obojętnie, koło takiego ogrodu - perfekcyjny w każdym calu, dbałość o szczegóły, pomysłowość i cudne zdjęcia zachwyciły mnie. Będę tu stale zaglądać
Hortensję MM mam też pierwszy rok, wieeeelkie kwiaty na małych łodygach ciekawa jestem czy i ile podrosną
Gdybyś sobie przypomniała jakim barwnikiem podkoloryzowałaś byłabym dozgonnie wdzięczna
Zapytam się jeszcze mojego M, ale coś czuję, że będzie ciężko, za pierwszym razem olejowali "fachowcy", którzy zakładali taras i to oni wybierali olej, a my tylko kolor, taras ma dużo wad, niektóre deski odstają,a "fachowcy" zniknęli, Jak coś się więcej dowiem dam znać. A coś z kolorem u ciebie nie tak, widziałam, że też masz ciemny, chcesz zmienić?
Mam troszkę za ciemny zimą wypłowieje, wiosną chcę go odświeżyć. Ale jak nie znajdziesz nie martw się