Gosia całkiem spora rabata będzie. Wydaje mi się, że dobrze by było zrobić obwódkę z buksików. Ewentualnie kilka kulek buksikowych. Ja jestem na etapie kulek, więc tylko to mi przychodzi do głowy
Właśnie takiego sobie kupiłam ostatnio. Spodobały mi się te krwistoczerwone kwiatuszki. Ciekawi mnie tylko czemu liście mu żółkną od dołu. Czy on tak ma?
A tu na przytarasowej bukszpany czteroletnie (z tej samej hodowli, co żywopłocik) otrzymały drugie cięcie
Iwonko bardzo Ci dziękuję za tak wspaniały instruktaż. Tak jak patrzę u Ciebie bardzo szybko urosły choć buksiki potrzebują dużo czasu. Iwonko a czy lepiej będzie jak posadzę je wiosną czy jeszcze jesienią?
Olus, a pokaż co masz nie tak z liśćmi. Ja na podstawie tej foty nic Ci nie powiem. Powiększalam sobie ją nawet, bo ślepawa jestem, ale nie pomogło Nie wiem co to - to na liściu.
A co do "białych przecinków"- ja cały czas myślałam że to młode mszyce..Jakieś ich tam jedno z pierwszych stadium rozwoju. Mylę się? Może kto uświadomi Pozdrawiam!
srebrne kule obecnie są w sprzedaży w Goczalkowicach ..małe, duże, wielkie, matowe świecace itp....
wydaje mi się, że trendy są tu wypatrywane a potem masówka ...a takie rzeźby ..to już byle kto nie skopiuje....no i jeszcze trzeba mieć materiał odpowiedni