no właśnie,przypomina trochę głowy postaci królów z katedry w Chartres. Mam nadzieję że to nie średniowieczna rzeźba Raczej byłyby problemy z przewozem. Ławeczka wyjątkowej urody, angielska?
Foty " rasowe " jest pieknie ....zaintrygowala mnie hortka Pinky ...tez ja mam .i nie wiedzialam , ze jest z grupy piennych ..i co teraz ..budowac podpory ? ..moja ma rok i 1 m. wysokosci
Klasyka Twego ogrodu jest ponadczasowa. Za kazdym razem wydaje mi sie że juz nic mnie w nim nie zaskoczy, że znam każdy zakatek ze zdjec. A jednak, wciaż odkrywam go na nowo.
Jestem bardzo ciekawa nowej koncpecji Twego ogrodu.
Czytałam u Robaczka, ze byłaś w Rosarium, bardoz byłam ciekawa cyz coś kupiłas. Tradescant mnie zachwyca ale na razie jakaś marana u mnie. Pokazesz jakiej wielkosci sadoznki nabyłaś?
Nowe trawki w czesci z lustrem pod ogrodem na dachu?
W donicy przycięta trawka to elata? Jakś taka bardziej zielona niz inne? Czy to jakies nowe odkrycie?