Chodziło mi o tę rabatę bez oczka na drugim zdjęciu ale ta z oczkiem też fajna tak więc proszę o opis roślinek i tu i tu
A jeszcze mam pytania odnośnie oczka
1.Czy w oczku filtrujesz wodę czy może tylko pompka starcza?
2.Czy zbierają się tam glony jeśli jest przestój w pracy pompki? Czy trzeba w takim oczku myć co jakiś czas ścianki? Woda jest czysta?
3.Czy używasz jakiś specjalnych płynów do wody?
5.Czy masz tam jakieś wodne roślinki
6.Jak głębokie jest to oczko?
7.Czy często trzeba uzupełniać wodę? Czy na zimę demontujesz wszystko tzn pompka jest chowana?
A tu na przytarasowej bukszpany czteroletnie (z tej samej hodowli, co żywopłocik) otrzymały drugie cięcie
Iwonko bardzo Ci dziękuję za tak wspaniały instruktaż. Tak jak patrzę u Ciebie bardzo szybko urosły choć buksiki potrzebują dużo czasu. Iwonko a czy lepiej będzie jak posadzę je wiosną czy jeszcze jesienią?
Tutaj zaległości mam iście imponujące... Jak wyjeżdżałam pamietam, ze gratulowałam Ci 800 strony
Ale coś juz nadrobiłam
Instrukcja sadzonkowania bukszpanów motywująca bardzo. Prawda, że takie własnoręcznie wyhodowane roślinki niezwykle cieszą?
Ps. randka chyba niezwykle udana, bo Iwonka nadal śpi
Nie śpię, nie śpię
Wróciłam rano do domku, zrobiłam obchód ogrodu i domu. Wstawiłam pranie. Teraz kawka na dobry początek dnia i pielić do ogrodu. Zielsko ściga się z roślinkami.
i to ciekawe prawda? Tyle pracy kosztuje człowieka żeby mu roślinka urosła a zielsko rośnie samo z siebie i przez nikogo nie pilnowane ba nawet wyrywane!