Jaki okropny a teraz chwal się za ile go nabylaś? Niech Ci rośnie
A tam w oddali widać inne niwaki, po ile były i gdzie?
Mi projektantka znalazła ale za drogiego kurde ja stanowczo za mało zarabiam
Jeżówki zaczynają Co ciekawe, jeżówka biała, ta najbardziej tradycyjna, zrobiła mi się w tym roku różowa. Nie wiedziałam, że one tak mogą I to jest zakątek jeżówek tradycyjnych
Dzisiaj pojechałam trochę z drżącym sercem, popatrzeć jak tam ogród po nawałnicach sobie radzi. Ale dosyć, dosyć. Szkód większych nie ma, rośliny podlane. Tylko trochę jakby przyklapnięte od tego deszczu, zwłaszcza różyczki. Z perspektywy, i z bliżej ...
Na ostatnim zdjęciu jest lawenda blue scent, z rabatki kryształowej W sumie hidcote, jak się porządnie rozwinie, to dużej różnicy nie ma, jest tylko trochę wyższa...
pierwszy kwiatek ketmii...i róże miniaturki, takie cudne, a po upałach już po nich, wczoraj wywaliłam i jeszcze 4 sztuki i 4 trawy i znowu 2 bereberysy Admiartion
Róże na patyku - a myślałam że wyschły na amen u Teściów w piwnicy (zimą). Po gruntownym przycięciu wypuściły i kwitną właśnie
Patykową White Cover zamierzam zasadzić nad tą okrywową-gruntową. Może nie wymarznie??
The Red Fairy od Bożenki (dobrze że nie jest czerwona, tylko ciemnoróżowa
hahaha właśnie powyżej widać ten "piękny" trawnik, ale chyba u wszystkich teraz podobnie po tych upałach...
do mnie nie musisz przez płot, bo płotu nie mam
Dzięki
Stipa z czosnkami, powiem szczerze- stipa się nie postarała