Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

leon60 21:05, 21 lip 2015

babka napisał(a)

Olu, wybory wyborami a gracki w drodze

Trochę mnie niepokoi że ich liście z kolei do miłych nie należą i mogą przechodzących drapać
Doradźcie mi proszę czy jukkę zostawić ? i w jak bardzo je oddalić od ścieżki bo wydaje mi się, że tak jak są carexy to chyba zbyt blisko będzie prawda ?

jupi to będzie sadzenie
jukę bym przesadziła, ile masz tam miejsca na gracki ?
Juzia 21:07, 21 lip 2015

babka napisał(a)

Teraz mi to mówisz?????? nie widziałam ich nigdy u Ciebie

Teraz piszę, bo dopiero z kopania wróciłam

A nie widziałaś....wiadomo dlaczego....małe, bo dzielone
Ale fotka ostatnio była z jeżówkami.
mateuszmichn 21:09, 21 lip 2015

babka napisał(a)

Mateusz pocieszasz mnie ale fajnie, ze tak to widzisz bo taki był zamysł by stworzyć namiastkę klimatu śródziemnomorskiego Co prawda miała być Grecja ale zbaczamy z toru

Hmmm dla mnie jednak Włochy. Kolor domku bardziej włoski. A Grecji nie radzę, bo jeszcze zbankrutujesz
A jeśli miał być właśnie taki klimat, no to sie udało
babka 21:20, 21 lip 2015

Olu na dole,od początku ścieżki ( nie liczę odległości od ścieżki do ażurów) jest 130cm - w najwężym miejscu tam u góry jest metr

babka 21:23, 21 lip 2015

Juzia no wizisz, wczoraj byłam obecna ale nieprzytomna jakaś, patrzyłam i nic nie widziałam ... taki dzień ...

Mateusz no widzisz, nie wyszło a Grecją a konkretnie Kretą jestem zauroczona więc nie straszne mi bankructwo, na plaży się prześpię
leon60 21:33, 21 lip 2015

To chyba musisz posadzić po prostu na środku
Dla porównania u mnie przy podjeździe na żwirkowej ML z buksowym zywopłotkiem rosną na 120 cm szerokości
mateuszmichn 21:40, 21 lip 2015

babka napisał(a)

Mateusz no widzisz, nie wyszło a Grecją a konkretnie Kretą jestem zauroczona więc nie straszne mi bankructwo, na plaży się prześpię

No ale plaży u ciebie nie widziałem. Może i kreta, nigdy nie byłem to nie wiem, po prostu skojarzyło mi się z takimi włoskimi gospodarstwaami z filmów ale mogę się mylić.
babka 21:40, 21 lip 2015

Cholipcia, na środku mówisz? Myślałam że bliżej podkładów. Idę do Ciebie zerknąć choć ja się u Ciebie gubię w tych rabatach i trawy wszystko zasłaniają
babka 21:42, 21 lip 2015

mateuszmichn napisał(a)

No ale plaży u ciebie nie widziałem. Może i kreta, nigdy nie byłem to nie wiem, po prostu skojarzyło mi się z takimi włoskimi gospodarstwaami z filmów ale mogę się mylić.

Nie, no jest dokładnie jak mówisz Po prostu ze względów praktycznych trochę zmieniliśmy kierunek ale grunt, że cieplejsze klimaty
A plaża może i u mnie jest ale taka ( w sumie jak na Krecie )

07_Rene 22:38, 21 lip 2015

ha ha... i wakacje masz za gratis

nadrobiłam wszystko.. Dopadłaś gracki. Ciekawe jakie sadzonki Ci przyjdą Padam dziś, spiekło mnie troche przy robocie