Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Skromny balkonik 13:09, 09 cze 2015

Do góry

Skromny balkonik 13:08, 09 cze 2015

Do góry
Powojniki pną się coraz wyżej
Lilie w pąkach

Skromny balkonik 13:05, 09 cze 2015

Do góry
Łubin ma pączka.. a nawet dwa

Choroby i szkodniki bukszpanów, bukszpan - Buxus 13:05, 09 cze 2015

Do góry

Witam

to i ja się dołączę do pytania "co z tym fanten zrobić?", oto moje zdjęcia wyglądają chyba podobnie.

Od czego tu zacząć ? - mała działeczka 13:03, 09 cze 2015

Do góry
Dawno mnie nie było ale przyszedłem podziękować za pomoc i pochwalić się moją pracą

Skromny balkonik 13:02, 09 cze 2015

Do góry
Krzewuszka nadal w kwiatach

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 13:01, 09 cze 2015

Do góry
popcorn napisał(a)
Sesja Graham Thomas

bardzo ladne to zestwienie
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 13:00, 09 cze 2015

Do góry
popcorn napisał(a)

cud-malina! co to za piękność?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:00, 09 cze 2015

Do góry

Co to za drzewo?
Ogród Ewy :) 13:00, 09 cze 2015

Do góry
dalsza opowieść różana z wizyty u Ewy
niebo jak w Hiszpanii

tu jest jedna róża, potwór!
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 12:58, 09 cze 2015

Do góry
KasiaWB napisał(a)
Róża Gartenträume

Kasiu a ta różyczka wysoka rośnie??
Kwitnie długo??
W kamiennym kręgu od początku 12:53, 09 cze 2015

Do góry
ZbigniewG napisał(a)
Ania przesyłam jedną z tych kropli o którą pytałaś właśnie spadło ich dodatkowe dziesięć

Dziękuje Zbyszku....u mnie dzisiaj spadło 2l na m kw......nic to przy tej suszy....sadziłam trochę jednorocznych i pikowałam sałatę.....ale nadal sucho
Ogród Ewy :) 12:53, 09 cze 2015

Do góry
Ewciu, dotarłam, odświeżę twój wątek, bo nie pokazujesz swoich piękności
niedługo nalot znowu ci zrobię

oliwnik, pachnący i miododajny, należy ciąć, aby formować, podobnie jak z tamaryszkiem

o nazwy róż pytajcie Ewę
nie zapamiętałam

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:47, 09 cze 2015

Do góry
Juzia...jak jest jedna, to już wiadomo, że tylko więcej będzie tobie też życzę udanego tygodnia

Kasik...wszystkie piwonie są cudne, a właściwie prawie wszystkie rośliny, każda ma swoje 5 minutróż pod murem jest 8, policzyłam a przed nimi jeszcze 3 do przesadzenia, za dużo tego dobra w jednym miejscu
połączenie pęcherznic super, ja dwie siewki prowadzę, jako drzewka na pniu zobaczymy, jak wyjdziebuziak

Mala_Mi...rzeczywiście one jednak jest ich ogrom, to dobrze, bo to sprzymierzeńcy

Zbysiu...no gęsto, ale jakieś chwasty są, jednak giną w tej masie

Ula....właśnie wczoraj zaczęłam totalną demolkę, tydzień zejdzie zanim usunę jasnotę spod drzew i inności, co nie chcę, potem przekopanie i myślenie co dać, zostają tam niektóre rośliny, jak cisy, jałowiec złoty uformowany już w kulki, szkarłatka amerykańska i 2 azalie i stożki bukszpany...zyskałam mnóstwo miejsca na nowe rośliny nie na darmo mówią, Polak potrafi....a ile wywaliłam roślin!!!
tu link do ogrodu Ewy i jej różny raj
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1446-ogrod-ewy?page=121

ewaoo4....czasami tak bywa, jak przesadzamy, ale że rozdał, w sumie ma rację, po to są, też w tym roku do wazonów daję

mój mąż ma takie motto;
ogród to niekończąca się opowieść, zaczynająca się co roku od początku

Jula...miło cię widzieć, wracaj do nas!

Justyna...dzięki myślę gdzie dać lepieżnik, potrzeba mu dużo miejsca i wilgoci, w lasku padnie, widziałaś jak tam sucho, coś wymyślę a w poniedziałek rozwaliłam wszytsko przy pergoli...buziaki

nebel...Ewa, a gdzie przepadłaś?

przymiarka trawy

szkarłatka amerykańska, śliczna roślina, ale jak przekwitnie i zawiąże owoce, należy je usunąć, inaczej strasznie się pleni
wysokość 2,5 m, szerokość podobnie, tu moja ma około 1.5m

U BusyBee w ogródku... 12:40, 09 cze 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Oj mowiłam ze doswiadczona ogrodniczka

Taaaaa
Warzywniki w skrzyniach, pojemnikach 12:37, 09 cze 2015

Do góry
anczaj napisał(a)
Moje ponowne sianie ogórków dało mizerny efekt , ale przynajmniej pojedynczo są.
Nasturcje i koperek są wiekrze od ogórków hihi.
Mam kolejny kłopot. W mojej skrzyni zamieszkała nornica i przekopuje mi buraczki, wyżera ogóeczki.Probowałam utopić ją zalewając tunele wężem z wodą, ale tylko wymyłam wielką dziure, dzisiaj nowe podkopy :

Jaki macie pomysł na wykurzenie jej???. Pozostanie mi przekopać całą skrzynie i ją znaleźć. Pewnie i tak nic nie wyrośnie bo mi wszystko zniszczy.

anczaj - skrzynie masz superowe a co do nornicy - masz siatkę na dole skrzyń?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:25, 09 cze 2015

Do góry
ewsyg....Ewa, one tak mają, że po przesadzeniu rok czekania, mimo to wartotak się nasiały, a już mam mnóstwo kolejnych siewek, to jak chwast, pleni się jak firletka, kocimiętka, fiołki'

Rench...o wiele lepiej Reniu

lilia....Edytko, bo po podlewaniu to klapło i wyglądało okropnie, więc dlategojak kwitnie, to zostaw przekwitłe kwiatostany i sie rozsieje, a jaki kolor ci się trafił? pozdrawiam

Bogdzia....zawsze dużo i deszcz jej nie pochyla i nie niszczy buziaki

Madżenka
....faktycznie raj czemu padły, to takie mocne rośliny Marzenko juz możesz przyjechać i zabrać, za rok ci zakwitną, a za 2 lata to będą olbrzymy, mam mnóstwo siewek, inaczej będę wywalać. Akurat ładnie się u ciebie zaaklimatyzują, dobra pora podlewamy tak, że jest przyjemnie, sobota do 1 w nocy, jak było cudnie

Zeta....doskonały pomysł, jeszcze jak dużo tego będzie, będzie cudo!i co rok więcej i tyle wysokiego kwiecia w trawach

Krys....pewnie pomyślimy, juz się tematowi mąż przygląda, bo chyba czeka nas okres suszy; cieszą te naparstnice i długo kwitną

wklejam foty, ogród czerwcowy
firletki, szałwia omszona, co świetnie w donicy przezimowała pod winogronami
firletki rządzą, ale w tym roku będę z nimi walczyć, jak z werbeną

Ogród cioci czyli ciociogród :) 12:22, 09 cze 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pogoda dzisiaj cudna szkoda nie pobyć w ogrodzie
Sadzawki czyściutkie, można nogi pomoczyć

Jeju ale czasowo ! A one pedikir tez Ci robia
Ogród do kwadratu 12:18, 09 cze 2015

Do góry
To lubie

Mam chyba 1000 pomysłów, tylko czasu brak ;-) 12:17, 09 cze 2015

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies