A z książką trochę kłopot. Wydawnictwo, które ją wydało ma dziś wielkie problemy, a czytelnicy płacąc za książki nie zawsze je dostają. Grześ ubolewa, bo nie dość że nie ma z niej żadnych profitów to jeszcze nie ma gdzie wydać dalszej części.
Kasiu, nie wiem jak to się stało, ale jeszcze nie zaznaczyłam Twojego wątku A jak się nie zaznaczy, to wiesz, że coś umyka Już dwa razy udało mi się Ciebie spotkać w realu z czego bardzo się cieszę i myślę, że spotkamy się jeszcze nie raz
Czy Ty kupowałaś magnolię Genie wiosną? Czy ją oglądałaś ostatnio? Moja ma nowe pączki kwiatowe! I chciałam sprawdzić, czy u Ciebie też są
Kupiłam magnolię w kwietniu -już spore drzewko mało kwitło bo ją mróz potraktował okrutnie, a teraz nie widziałam na niej nowych pąków. Z tym, ze ona posadzona do gruntu została dużo później bo nie miałam przygotowanego miejsca. I teraz pewnie dopiero się aklimatyzuje.
Kasiu---- ale hortki ukwiecone piękne Kolorowo u Ciebie nie mówiąc o różach Fajne spotkanie w Miłkowie idę zobaczyć a zatem buziaki ;d Zmieniam u siebie nieco pomalutku