Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 08:05, 21 lip 2015

JulkAd napisał(a)
Ale Wam zazdroszczę ....oczywiście pozytywnie

Jula- wszystko przed Tobą. Ogród Irenki cały czas się zmienia, no i wszystko rośnie- może Zobaczysz go w zupełnie innej odsłonie.
Kasik 08:10, 21 lip 2015

Kindzia napisał(a)
Przyleciałam te cudaki dalie pooglądać...!!!

P.S. Trawiastą wyplewiłam, ale beton!!!

Czy ja mam oficjalnie napisać to co chciałabym powiedzieć? Kasiula - na betonie się nie plewi.

A cudaka Ci wstawiłam- innych zdjęć nie mam (zrobię) bo jej nie lubię.
Luki 08:16, 21 lip 2015

Kasiu kolejne świetne spotkanie, Wam to dobrze
Gratulacje dla Grzesia, jak się natknę na książkę na pewno przygarnę do przeczytania
Kasik 09:38, 21 lip 2015

Luki napisał(a)
Kasiu kolejne świetne spotkanie, Wam to dobrze
Gratulacje dla Grzesia, jak się natknę na książkę na pewno przygarnę do przeczytania

Łukasz spotkanie super- nie mogło być inaczej.

A z książką trochę kłopot. Wydawnictwo, które ją wydało ma dziś wielkie problemy, a czytelnicy płacąc za książki nie zawsze je dostają. Grześ ubolewa, bo nie dość że nie ma z niej żadnych profitów to jeszcze nie ma gdzie wydać dalszej części.
Kasik 09:47, 21 lip 2015

Kilka ujęć i spadam do ogrodu.

Moje nietrafione dalie

wczoraj tu traciłam siły

Kasik 09:51, 21 lip 2015

I moje hortki- czy do znudzenia? - Nieeeee.

Ewa777 11:38, 21 lip 2015

Kasiu, nie wiem jak to się stało, ale jeszcze nie zaznaczyłam Twojego wątku A jak się nie zaznaczy, to wiesz, że coś umyka Już dwa razy udało mi się Ciebie spotkać w realu z czego bardzo się cieszę i myślę, że spotkamy się jeszcze nie raz

Czy Ty kupowałaś magnolię Genie wiosną? Czy ją oglądałaś ostatnio? Moja ma nowe pączki kwiatowe! I chciałam sprawdzić, czy u Ciebie też są
Kasik 11:45, 21 lip 2015

Ewa777 napisał(a)
Kasiu, nie wiem jak to się stało, ale jeszcze nie zaznaczyłam Twojego wątku A jak się nie zaznaczy, to wiesz, że coś umyka Już dwa razy udało mi się Ciebie spotkać w realu z czego bardzo się cieszę i myślę, że spotkamy się jeszcze nie raz

Czy Ty kupowałaś magnolię Genie wiosną? Czy ją oglądałaś ostatnio? Moja ma nowe pączki kwiatowe! I chciałam sprawdzić, czy u Ciebie też są

Nic się nie stało, zapraszam do siebie.

Kupiłam magnolię w kwietniu -już spore drzewko mało kwitło bo ją mróz potraktował okrutnie, a teraz nie widziałam na niej nowych pąków. Z tym, ze ona posadzona do gruntu została dużo później bo nie miałam przygotowanego miejsca. I teraz pewnie dopiero się aklimatyzuje.

pozdrawiam
zawitka 16:34, 21 lip 2015

Kasiu---- ale hortki ukwiecone piękne Kolorowo u Ciebie nie mówiąc o różach Fajne spotkanie w Miłkowie idę zobaczyć a zatem buziaki ;d Zmieniam u siebie nieco pomalutku
Bogdzia 21:13, 21 lip 2015

Kasiu piękne zdjecia z ogrodu. Nie wiedziałam ze macie takie duże rodki, zaraz dogonią moje. Miłego urlopu.