Dzieki Aniu, tam jest 7 roz i 4 rodzaje, na jesien trzeba je jakos lepiej przypiac, teraz nie da się.
To sie ciesze z hosty, to olbrzymy, moim liscie wyrywam, coby je odchudzic
foty z tabletu
kwitnace
Podpowiedzcie proszę co dolega cisowi mojej teściowej. Okaz ma 70 lat i jest większy od domu wiec jeśli padnie to będzie tragedia. Nie wiidze zadnych sladow zerowania szkodnikow. Czy to jakiś grzyb? Czym pryskac? Ze względu na rozmiary nie będzie możliwości opryskania całości, polejemy gdzie się dosięgnie. Dzięki wam brdzo za pomoc.
Ale super tu pasuja fajny tarasik, nowe nasadzenia i piekna kolekcja host ten placyk z lezakami tez mi sie podoba, piekne ujecie, bo klon bordowy widzialam, pozdrawiam Malgos
W takim razie zrobię oprysk Magusem, to pierwszy raz więc mam nadzieję, że da radę.
Dziś w poszukiwaniu przędziorka zajrzałam w tuje, chociaż są raczej w dobrej kondycji i podsychają tylko od środka ale za to sporo na nich pajęczynek. Znalazłam kilka "kokonów" czy to własnie jest przędziorek?
Czy berberys też jest narażony na działanie przędziorka?
Czy Magus mogę połączyć z Mospilanem - chciałabym od razu zabezpieczyć bukszpany przed mszycami i ew. miodówką.
I jeszcze jedno - czytałam na forum o Promanalu - działa zarówno na przędziorki jak i mszyce, czy można go użyć zamiast powyższych dwóch czy jest już za późno?
Super zakupy i zmiany i dorodne rosliny, naprawde jest pieknie
Czyli znowu oboje z azaliami teraz szalejemy, nasze nie posadzone jeszcze, przesadzanie odpuszczamy, za goraco i padna.