Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 12:35, 18 lip 2015

Krysiu, nie wiem boję się tego randapa, zwłaszcza teraz jak poczytałam.. brr..
popcorn 12:38, 18 lip 2015

Kotka

Kasya 13:09, 18 lip 2015

Pluszowy misio

Karola, nie musisz pielic od razu całości
Wyznaczysz rabatki i tam wypielisz
A resztę wysciolkujesz tekturą i trawą i pomału dasz radę
Jak masz mieć warzywa to ja bym się bała pryskac
popcorn 13:11, 18 lip 2015

Zobaczymy jak będzie, w każdym razie z roundupem się wstrzymam, jednak :/ nie chciałabym potem pół życia truć rodzinki warzywami z trucizną w środku

Pogoda taka że możnaby doopkę pomoczyć w wodzie, a tu Młoda kaszle, smarka i czekam na powrót gorączki może nie wróci?
popcorn 13:13, 18 lip 2015

Moniko, a wybierasz się w sobotę do Karsznic na święto kwiatów (za tydzień?) może tam się spotkamy? Jeśli nie wyjedziemy (bilety nadal drogie), to planuję tam być bladym świtem -znaczy ok. 8.30?
jankosia 13:24, 18 lip 2015

Jeszcze nie wiem. Na przyszłą sobotę mamy zarezerwowane bilety na festiwal jazzowy, ale nie wiem jeszcze czy pojedziemy bo krucho z kasą. Jeśli nie wypali to pewnie podjadę do Karsznic żeby nabyć coś na pocieszenie, ale to się rozstrzygnie pewnie w ostatniej chwili Dam ci znać jak coś. Tam trzeba jechać z samego rana bo potem wszystko przebrane. Można się obkupić
popcorn 14:16, 18 lip 2015

To nie wiem czy to dla mnie dobra wiadomość Byłam rok czy dwa lata temu, z Krysią, ale chyba dość późnawo, w każdym razie pamiętam że gorąco było Mam stamtąd wypasioną limkę, ledwo mi się wtedy do auta zmieściła
Daj znać, ja jeśli nie polecimy, to będę raniutko 8.30 to dobra godzina? Czy jeszcze wcześniej? Po falstarcie w Łasku chyba się nie będę aż tak spieszyć

Festiwal jazzowy? super! Też kupiliśmy właśnie bilety, ale na kabaret Hrabi - u Was w Zduńskiej, końcem września będą Już się cieszę
jankosia 14:34, 18 lip 2015

Trzeba zobaczyć na stronie od której jest impreza i na tą godzinę jechać. Ja w zeszłym roku też kupiłam hortensję giganta pi czym wyjechałam na tydzień i uschło Odbiło co prawda ale już bez kwiatów. I jeżówek był ogromny wybór... I przetaczników sporo... I róż... I facet z różniastymi ziołami Stoisk mało, ale naprawdę było w czym wybierać. A dwa albo trzy lata wstecz jak byłam to nie było dosłownie nic ciekawego mimo że wystawców było od cholery. Oby szło to w dobrą stronę.
Jeżusiu, u ciebie też taki żar? Oddychać nie ma czym
popcorn 15:15, 18 lip 2015

U nas też gorąco na dworze, ale w domu nie, jakieś 22 stopnie. Nie wychodzę, choć coś bym porobiła. Obiad zjedzony, nudzimy się Młoda tfu tfu bez gorączki, ale z nosa leci jej ciurkiem..
Też ostatnio po długim weekendzie zauważyłam że zmarnowało mi się parę roślin - 4 dni żaru i nie podlane doniczki.. nie było czego zbierać:/ ostrogowce, brunera, nowa paprotka, ech.. szkoda!

Jak byłyśmy z Krysią wtedy to było tak sobie, raz że późno, dwa że niewiele. Rok temu chyba nie byłam? Nie pamiętam, żebym była, więc raczej nie byłam Teraz się zanosi że będę, bo bilety drożeją, ech...
Krys 20:39, 18 lip 2015

Ja tez do Was dolacze