Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 11:33, 18 lip 2015

Luki napisał(a)
Bogdziu, ale się z Ciebie podróżniczka zrobiła

Ogród Kondzia zasługuje na prawdę na coś w postaci gwizdki michelin, stworzyli prawdziwą perełkę No i przy okazji zaliczyliście jeszcze Alinki ogród. Dobrze Wam tak
Miałem jutro jechać podziwiać pola liliowców, ale nie mam jutro samochodu i nici z wyjazdu... a miało być tak pięknie.

Szkoda ze nie pojechałes. Samo życie.Co do ogrodu Konrada to dużo juz napisałam , o Alince mniej ale u niej perfekcja w kazdym kątku i myśle ze każdy o tym wie. Alinka zrobiła mi wielka przyjemnosc pokazujac swój śliczny kompostownik i mówiąc że ściągnęła ode mnie , byc inspiracją dla Alinki- duma mnie rozpiera mimo że nie o główny klomb chodzi a tylko o kompostownik.
Bogdzia 11:34, 18 lip 2015

alinak napisał(a)
Bożenka w ucho dostanie za tego papierosa .....
ech....
gdyby tak więcej czasu było..... musimy to Bożenka powtórzyć.

W ucho to dostają 16-latki palące papierosy a nie starsze panie które zwracaja im uwagę , choc może i masz rację teraz jest odwrotnie...........no to muszę Cię unikac
Bogdzia 11:36, 18 lip 2015

monteverde napisał(a)
Bogdziu dzięki za relację z ogrodu Kondzia i Alinki oba ogrody piękne, a każdy na swój sposób

Konrad u siebie juz powiedział zobaczycie że Alinka ma tez ogród bylinowy tak jak my ale zupełnie inny i tak było.
Bogdzia 11:38, 18 lip 2015

Margarete napisał(a)
I pomyśleć że niewiele brakowało a i ja zabrałabym eis na ta wycieczkę z Wami........nie żałuję że nie pojechałam, bo moje wnuki są dal mnie bardzo ważne i na mnie czekały, a ja stęskniona jechałam do nich z wielką radością, ale widoków jakie obejrzeliście w obu ogrodach, wrażeń i emocji...no i tego sernika....oraz jak słyszałam.. pysznych pomidorków z bryndzą...mniam, mniam...to Wam zazdroszczę.
Może kiedyś powtórzymy razem tę trase.......nie mów że bys nie pojechała tam kolejny raz......

Małgos z Tobą zawsze i wszędzie i pewnie nie masz co do tego watpliwosci tylko czy nas zaprosza?O pomidorkach z bryndza nie napisałam i inne pysznosci tam były jednak późna pora zepsuła nam spokojne kontemplowanie ogrodu i jedzonka . Alina za to była olsniewajaco piękna i to się rzucało w oczy.
eliza3 16:05, 18 lip 2015

Bożenko, obejrzałam relacje z ogrodu Konrada i Alinki.
Jeżeli chodzi o ogród Konrada to pokazałaś go zupełnie inaczej niż Konrad i chociaż wydawało mi się, że trochę znam ten ogród to dzięki Tobie trochę sobie ten obraz uporządkowałam
Ogrody widziane innym okiem czasami zaskakują
Kondzio 16:53, 18 lip 2015

Bogdzia napisał(a)

Myśle ze wiele osób nie pojęło celowosci wprowadzenia tych drzwi . W dodatku jak sa pokazane na zdjeciach to wydaje sie ze to ciągle te same. Nawet sie zastanawiałam czy nie przekleic mojej relacji do wątku Konrada zeby wszyscy niezorientowani zaczeli miec pojecie jak to wygląda ale nie wiem co na to Konrad wiec siedze cicho.
Nie musisz siedzieć cicho możecie wklejać swoją relację buziaczki
Bogdzia 20:03, 18 lip 2015

eliza3 napisał(a)
Bożenko, obejrzałam relacje z ogrodu Konrada i Alinki.
Jeżeli chodzi o ogród Konrada to pokazałaś go zupełnie inaczej niż Konrad i chociaż wydawało mi się, że trochę znam ten ogród to dzięki Tobie trochę sobie ten obraz uporządkowałam
Ogrody widziane innym okiem czasami zaskakują

Tak własnie myślałam ze nie wszyscy dobrze sobie ten ogród wyobrazaja , ja zrsztą też mialam o nim inne wyobrazenie.
Bogdzia 20:04, 18 lip 2015

Kondzio napisał(a)
Nie musisz siedzieć cicho możecie wklejać swoją relację buziaczki

Zapomnałam ze po dobie od wpisania nie da sie juz tego przekleic. Próbowałam własnie ale jest blokada.Szkoda.
Katkak 21:06, 18 lip 2015

Bogdzia napisał(a)

Kasiu nic straconego , grupa łódzka nabrała rozpędu i kto wie czy wszystkich ogrodów nie zwizytujemy Bedą pewnie i takie gdzie nas nie bedą chcieli choc my fajne dziewczynki jesteśmy i jednego fajnego chłopaka tez mamy ale teraz się urlopuje.Zajrzymy kiedys i do Ciebie.Buziaki.

Bogdziu trzymam za słowo i czekać będę z utęsknieniem . Buziaki
Krys 21:33, 18 lip 2015

Katkak napisał(a)

Bogdziu trzymam za słowo i czekać będę z utęsknieniem . Buziaki