Ja też zaczynałam swoją ogrodowa PRZYGODĘ od kaktusów i krzyżowania fiołków alp.Pamiętam jak polowałam na "żywe kamienie"-trudno poznać tak są podobne.Danusiu ale to było dawno taką nowością!
Dzisiaj jest raj dla pasjonatów.
Lot do Modlina - anieszka kierowca i Przywiezie Namawiamy właśnie Madżenkę
Ja bardzo chętnie ale będę strasznie imprezowa... Wyjeżdżamy na imprezę andrzejkową poza Wrocław... Mam obawę, że w niedzielę nie trafiłabym na lotnisko ..... pozowlicie, że dogorywając na kanapie wieczorem będę oglądać fotki
Ale na przyszloroczne święto róż to chyba już wniosek urlopowy wypiszę i zabookuję lot
W tą niedzielę w Mai w ogrodzie będzie ogród z hostami naszego znajomego forumowicza Recento - zapraszam do oglądania, właśnie dostałam taką informację ze źródła TVN
Oooo to muszę koniecznie oglądać!
...nie mogę się napatrzeć na Twoje cyklamenki
Dobrze wiedzieć, też na pewno oglądnę
widzę, że cyklameny nadchodzą u Danusi oczywiście wyglądają bajkowo...
Hania
Danusia
Kaisog
Gagu
goście specjalni - Ania i Mati z Ogrodu zimozielonego
Anieszka z Ogrodu na Cedrowej
gość specjalny - Ela z Ogrodu preriowego
Kraania
Halinka Zawit...
Syla z grupą krakowską poniżej
Sebek
Ozz
Agata ?? potwierdziłaś?
Ja też nie lubię zimy, ale ..póki co - mam dwie nowe doniczki...były w kwiaciarni u mnie..hehe i białego amarylisa na wianek zakupiłam i jeszcze 4 cyklamenki, bo nie wiem kiedy na giełdę pojadę - to tak na wszelki wypadek
To poszalałaś, ale czuję, że od razu ci weselej super!
A ja pudełko nicości mam, nic tylko wychodzi, że w połowie jestem mężczyzną, lub bardziej profesjonalnie...endogeniczna jestem!
w nicośc popadam jak facet, a mój M. pyta mnie o czym myślisz, a ja że o niczym...zmiana płci nie jest konieczna!!
trawki i róża cudniaste!
Mój Witek też odpowiada jak pytam o czym myślisz? - o niczym odpowiada. No to mnie wnerwia strasznie...czyli faceci tak mają? wszyscy?
A Umnie jest o czym myślisz a zmęczony jestem i tyle po rozmowie
Co do wyborów Ewciu, pamiętaj że buki mają więcej możliwości. Są purpurowe, zielone, kolumnowe, zwisające, parasolowate, rozpierzchłe... Grab jest tylko zielony.
Wybór nasuwa się sam.
A dziękuję Danusiu, bo utwierdziłam się w przypuszczeniach. Czasami człowiek nagle dozna olśnienia (nie sam, nie sam tylko dzięki radom), że to takie proste i ładne. Buki są też masywniejsze. Teraz wyścig z czasem (zimą, przymrozkiem, słabością ciała) - jak ja tak lubię!