Ania... proszę, oto antydepresant dla CIEBIE
Wydelikacona hortnesjowa, z uroczym rododendronowym wykończeniem:
A tu to samo, tylko szersza perspektywa.
Jak widać "hortnesjowa" jest kroplą w morzu potrzeb Normalnie chyba w sama w depresję wpadnę, jak dłużej na to zdjęcie popatrzę
Z tym dopieszczeniem rabat, to sama wiesz jak to u mnie jest. Niektóre miejsca ogarnięte, a inne .. szczeropole
A dla Ciebie ... malutkie wanilki z hortensjowej. Jednak będą kwiatuszki
Nawet nie wiedziałam, że to goździki takie fajne są, jeszcze poobserwuję jak długo kwitną. Jakby coś to jakieś rozmnażanie uskutecznię wczesną jesienią
Pozdrowienia Wiolu Dla Ciebie jeżóweczka w pąku Jakaś pomarańczowa się robi
1. Po Bofixie powinno zniknąć i spokojnie nie martw się o trawę
2. Też mam suczkę i najlepszy sposób to nauczenie psa że ogród to miejsce takie samo jak dom i w nim nie można siusiać. Moja tak się nauczyła że czasem jak bardzo jej się chce i jeść zima to nawet pozwalam jej ale ona i tak ciągnie na dwór.
Dodatkowo spróbuj dodawać do karmy pomidory w puszkach, podobno niszczą azotany zawarte w moczu. Ostateczną metodą będzie popsikanie psa wodą jak siusia - powinien się oduczyć
3. Co do grzybów to u mnie był taki problem że też miałem ich pełno, okazało się że w ziemi były resztki drewna i właśnie w tych miejscach powstaały. Pomoglo przekopanie i usunięcie
Czy mogłabyś mi powiedzieć czy choiny rosną u Ciebie w słońcu na stronie południowej? Chcę się odgrodzić od sąsiadów i zastanawiam się jak.
Jak szeroka musi być rabata z choiną? ...
Tak wygląda the beatles od niekokoszki . Szybko rośnie, na zdjęciu największa sztuka, którą wsadziłam do dobrej ziemi. Inne posadzone do ziemi ogródkowej są o połowę mniejsze.