Składaj materiały najlepiej się rozkładające, liście, chwasty. Nawet jak nie ma miejsca a trzeba dokładać to moja mama wybiera nie rozłożony do wielkich, czarnych donic, ustawia jedną na drugiej, żeby mniej miejsca zajmowały i znów jest miejsce w kompostownku.
Kasiu, to wspaniała wiadomość Kompost będzie jak znalazł, od razu kup Komposter Radivit lub inne cosik do posypywania i jak najbardziej rozdrabniaj wszystko ile się da
Nie będę juz nic dopisywac. Dzieki za miłe słowa ale moje ujecie tematu jest odwrotne do założonego w konkursie, może trochę przejaskrawione bo najbardziej zależało mi na humorystycznym ujęciu tematu, jednak jakby nie patrzec inne niż miało byc więc dlatego poza konkursem. Dziekuje wszystkim.
Witam Mariuszu, już Cię przecież znamy z racji wielu wątków o rzadko spotykanych i ciekawych roślinach. To bardzo fajnie, że zdecydowałeś się w pełni dołączyć i pokazywać swoją codzienną "godzinkę" dla ogrodu.
Witamy i oczywiście liczymy na ciekawe rośliny i historie, które wzbogacą naszą ogrodniczą wiedzę, którą się dzielisz