Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

kaisog1 16:32, 21 lis 2012

Agatko ale ja nie zrobiłam tortu a sernik Ale to jedna wielka bomba kaloryczna zdjęc na wątku tyż nie mam Ale może wstawię...
JulkAd 20:03, 21 lis 2012

kaisog1 napisał(a)
Agatko ale ja nie zrobiłam tortu a sernik Ale to jedna wielka bomba kaloryczna zdjęc na wątku tyż nie mam Ale może wstawię...

Gosiu no ślinię się strasznie na samą myśl tego sernika, w środku tygodnia taki placuszek mnie też by się przydał, po sobocie i niedzieli już nic nie ma słodkiego w domu

Agatko ja naprawdę będę czekać wiosny u Ciebie...wiem ile pracy kosztował Cię cały ogród w tym roku, więc Ci dopinguję "coby" pięknie już następnej wiosny było
Gardenarium 20:05, 21 lis 2012

Zaglądam do Was i widzę sernik, który stoi u mnie jeszcze stoi

Instagram Ogrodowiska
kaisog1 20:20, 21 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Zaglądam do Was i widzę sernik, który stoi u mnie jeszcze

...juz mnie Anula objechała, że do Niej nie zajrzałam
Ozz 22:19, 21 lis 2012

A planujesz jakiś karmnik u siebie? Pokaż co tam sąsiedzi mają za płotem
monteverde 22:49, 21 lis 2012

Cześć Agatko piękne zakupy zrobiłaś Jaqueline du Pre jest piękna , no i ten zapach i oczywiście Shafira Asma, która też mam, a gaurę białą kupiłaś czy czerwoną? wiesz, że ona też się rozrasta? pozdrawiam
agata_chrosc... 17:47, 22 lis 2012

Gosiu, Danusiu - z sernika to juz pewnie nawet wspomnienia nie zostało! Ja piekę sernik najwyżej 2 razy do roku - na Boże Narodzenie i Wielkanoc i właśnie zbliża się ten czas Ale mój sernik jest robiony z 16 jaj więc trzeba mieć do niego serce jak dzwon Gosia , a swój przepis gdzies opublikowałaś? bo pewnie jest super.

Julita - doping jak najbardziej dozwolony i mile widziany A wiesz, że juz narcyzy z ziemi wyłażą? Powariowało znowu wszystko

Ozz - ja mam taki wiszący karmnik, na którym wisiały serduszko i domek i kółko z ziarenek - takie jak Danusia pokazała w wątku karmnikowym), ale moje kawki bardzo szybko się z tym rozprawiły - pozdejmowały, zrzuciły na ziemie i zeżarły! A miało być dla sikorek. Musze coś sprytniejszego wymyslić!

Aniu - gaurę mam białą i liczę na jej rozrost, żeby jak najwięcej tych motylków między rózami sobie latało. A jak duża jest Twoja Jaqueline du Pre bo ja czytałam tak rózne dane na ten temat, że już zgłupiałam i z niepokojem czekam co w przyszłym roku pokaże. Na wszelki wypadek wsadziłam dwie blisko siebie, żeby był jakiś efekt. Najwyżej w przyszłym roku jedną przesadzę. Tylko gdzie?
Gardenarium 17:49, 22 lis 2012

Sernika już nie ma, Hania się nawinęła w gości, ale lecę do netu zobaczyć jak wygląda Jaqueline

Instagram Ogrodowiska
ewalm 17:56, 22 lis 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Gosiu, Danusiu - z sernika to juz pewnie nawet wspomnienia nie zostało! Ja piekę sernik najwyżej 2 razy do roku - na Boże Narodzenie i Wielkanoc i właśnie zbliża się ten czas Ale mój sernik jest robiony z 16 jaj więc trzeba mieć do niego serce jak dzwon Gosia , a swój przepis gdzies opublikowałaś? bo pewnie jest super.

Z 16 jaj? To chyba wątrobę jak dzwon
Bogdzia 18:00, 22 lis 2012

Wielkie i piękne zakupy zrobiłaś Agatko , aż by się chciało kwitnace to wszystko zobaczyc jak najprędzej. Byle do wiosny. Pozdrawiam.