Szkoda, że nie liczyłaś ile Cię wyniosło - ekonomistko - ja mniej więcej liczyłem, ale przy Tobie to jedne zakupy
Już dałam Sebku, byłam szybsza. I co tu robić mam zdjęcia, ale nie chcę robić Myszorowi konkurencji Dzisiaj na Ogrodowisku sporo hiciorów, musze zaraz poczytać i pooglądać, a i ja mam akcję u Babci Jasi
Danusia notuj!!!!!!!!!!!!!! powiedzenie by Myszorek: "mam ochotę sprzedać wszystkie gacie, by Gardenarium zostało jeszcze u mnie na etacie"
Sanwitalia rozesłana Ładne - i wcale nie zmrożone
Dzięki za wizytę u mnie. Przyszłam się zrewanżowac, a u Ciebie zawsze ciekawie. No Ty i tak chyba najwięcej się udzielasz na forum i bez tego komputera którego nie dostałeś. Pozdrawiam
Ja też robię wszystko sama u siebie, ale jeszcze nie mam tak pięknie. Wiele pracy mnie czeka. No i trochę czasu zajmie rozmnażanie i wzrost roślinek. ps. sprostowanie: tylko trawy nie koszę Co do koszenia to ja tez siama -nie dam nikomu -zaraz nie tak skoszą,nie tak jak ja.Mam już opanowany plan koszenia.Fakt ,koszę niekiedy po 3 godziny -ale jaki potem widok,jaka rozpiera mnie duma.Lubie kosić -czasem mi to pomaga -zwłaszcza jak załapie nerwa -super dla mnie odskocznia .
Ja też robię wszystko sama u siebie, ale jeszcze nie mam tak pięknie. Wiele pracy mnie czeka. No i trochę czasu zajmie rozmnażanie i wzrost roślinek. ps. sprostowanie: tylko trawy nie koszę