Rozpoznaję posadzone róże, to okrywowa Lovely Fairy, kolorem bardzo mi się podoba. śr. kwiatka 2, 5 cm.
Jaśniejsza Ashamed Fairy.
Bonica, wszystkie 3 jeszcze zamówię.
To już rabatowa wyższa, mój kolor. odszukam nazwę.
Tu przy łuku innym Paul Farges biały pachnący. wcześniej były posadzone buki pendule i pracownik złamał, posadziłam wiosną ubiegłego roku róże mały być Coral Dawn a są różowe każdy krzew inny i nie pnące.
Clematis Cripsy Quin po drugiej stronie Polih Sprint, zwalony przy malowaniu starej altanki i tak musi zostać w tym roku.
Widok z mniejszej strony ogrodu.
Ostatnie orliki, wolę pojedyncze kwiatki.
Ewuniu wygląd kulek mnie powoli satysfakcjonuje I takie już dobrze uformowane dużo szybciej się tnie.
najbardziej mnie na tą chwilę zaskoczył pozytywnie Leoś.
A tutaj pierwsze kwitnienie Queen Of Sweeden, golas z jesieni.
Te trawy przy domu masz takie wielki, że kojarzy mi się to z egzotyką.
I zatęskniłam za tą wysoką perovskią patrząc na Twoją, może kiedyś w upalnej wnęce wypoczynkowej sobie wsadzę, byłoby jej tam na suchej patelni idealnie .
Klamka jeszcze nie zapadła ale więcej jest ZA niż przeciw Do przyszłego poniedziałku decyzję trzeba podjąć bo zaczynamy urlop i bedzie można działac
Tak to jest jak się robi coś bez projektu a jedne rozwiązania wykluczają następne.
For You
Dziękuję barzdo.I za piękny kwiatusze k też.Jutro maturalne wnyki i świadectwa.ciekawa jestem , jak mojej córci poszło.Trochę się boję.
A mam jutro iśc do szkoły i odebrać za nią.Bo cócia pojechałam do znajomych ( i trochę do pracy) do Anglii.
Nawet jak pójdzie dobrze, to papiery na studia tez mam jej złożyć.Ot dzieci,,
to dobrze typowałam) prześlicznie;teraz to już bez wahania muszę go mieć.U mnie też berberysy kolumnowe...ale kolor to może też jak u Ciebie(cudenka)..z 3-ch jeden bardziej zielonawy ale okaże się jesienią.
Clematisy jeszcze małe sadzone w ubiegłym roku. Na pierwszym planie Ernest Markhans i Viola granatowa Dama.
Rogue Cardinal bardzo podobny do Ernesta. Biały to Królowa Jadwiga. bardzo ładny tylko kwiaty później.
Jan Paweł jeszcze mało kwiatków.
Nie pamiętam nazwy ale bardzo ładny coś na U.