No i mam jeszcze propozycję, teraz każdy gość ogrodowiskowy obowiązkowo musi się z Tobą sfotografować w ...budzie Ja pierwsza O ile dziura jest na tyle obszerna hehe
Poczytaj Lilianno cały wątek, kluczem do sukcesu jest chłodne i jasne pomieszczenie. Twój okaz zapewne doznał szoku z powodu przeniesienia do ciepłego pokoju o niskiej wilgotności powietrza, kamelia potrzebuje chłodu.
W komentarzu do artykuły znalazło się takie pytanie:
Chciałabym coś się dowiedzieć na temat kamelii. Nic na jej temat nigdzie nie znalazłam, a jak już coś jest to w obcym języku. Kupiłam piękną na wiosnę, całe lato była piękna, miała dużo pąków, a z chwilą przeniesienia w październiku zaczęła chorować i wszystkie liście opadły.
Co robić, czy da się ją uratować? Co zrobiłam źle? Pozdrawiam...
Halinko, sprawdzam i widzę że już każdy trafi do Ciebie. Ruszaj więc do ogrodu na zdjęcia i wklejaj ile się da. Jak Twój ogródek jesienią wygląda? Miałaś jakieś straty po październikowych śniegach?
Ja miałam kłopot z tym wiązem, brązowienie listków też, ale kiedyś obsiadły go czarne gąsienice i objadły blaszki liściowe w jeden dzień. Wyglądał strasznie Twój wygląda na okaz zdrowia.
Fajnie zestawiona jest pęcherznica z tą czerwoną różą
Jeśli nie pada, bardzo dużo przyjemności nam sprawisz nowymi fotkami, choćby to były te same ujęcia. Ale na pewno znajdą się inne. Koniecznie porób troszkę zdjęć. Pismo obrazkowe najlepiej działa u nas na jesienną chandrę
Ja stale latam do ogrodu i robię zdjęcia do znudzenia, ale stale coś innego na nich można zobaczyć
A jak teraz u Ciebie wygląda dzień i noc, znaczy kiedy się ściemnia?
Elu, wszystko w porządku, link w podpisie masz, możesz pisać u siebie posty i wklejać zdjęcia, lub u innych (wtedy tam nie wklejasz zdjęć swojego ogrodu), wtedy więcej osób Cię odwiedzi.
Pochodź sobie po wątkach innych i popisz komentarze, więc inni Forumowicze także zajrzą do Ciebie. Wklejaj zdjęcia, pokazuj swój ogród i dziel się doświadczeniem oraz pokazuj rośliny
Wszystkiego się nauczysz, jak każdy z nas Pozdrawiam