No i w ramach papugowania najlepszych (April i Jej naśladowcy ) - mam misę
Stal węglowa nie kortenowa, cieniutka, jako palenisko by się nie sprawdziła, ale za taką cenę (niecałe 80 zeta) - jestem zadowolona - jedną brzydką klapę powinna zakryć
Pacholę właśnie dzwoniło, że po firmowej imprezie drugi raz podłapał koronawirusa. Padł jak przecinek. Twoja niemoc jest usprawiedliwiona.
Ku pokrzepieniu!
Lilie to raczej na słoneczko a co do gleby to nie wiem u mnie rosną w poprawionej lekko glinie i dają radę.
trudno je wkomponować to fakt.
Ale niskie w stipie i w towarzystwie caradonny mi się podobają
I moje ulubione
Zdjęcia potem usunę
Chwaliłam się, że nie nakupiłam żadnych roślinek... No to muszę się przyznać, że była to półprawda Bo nakupiłam jak gooopia karp dalii i teraz będę miała pół piwnicy w doniczkach . Planuję do końca tego tygodnia posadzić dalie do donic, żeby ruszyły wcześniej. Jak się uda, to pobiorę trochę sadzonek zielnych z piętką i spróbuję jeszcze powiększyć stan posiadania... Póki co, muszę zdemontować skrzynie w ogrodzie ozdobnym i zrobić tam rabatę daliową Okropnie jestem ciekawa, jak to wyjdzie
Brzozowa ma jakieś 60 m2 albo i wiecej Jest moc na takim metrażu
odnośnie lilii-nie lubię jakby to ująć takich "wyniosłych" kwiatów. Zapach nie przeszkadza-gorzej właśnie z tym ich kwiatem-.. Co innego w wazonie Białe są piękne
Ponadto uważam ,że jako jedne z nielicznych kwiatów nie są kompatybilne z trawami