Zas nie nadążam umbry ? A podoba Ci sie propozycja jazzy ( cudeńko ) ale to chyba zielona sciana albo z tuj albo liściasta to po co tam jeszcze drzewa ?czyli umbry?
Hi, hi
No jeszcze nie całe widac na zdjęciu. Brakuje dwóch pierwszych przęseł.
Jolu no graby chyba jednak nie, na razie myślę o umbrach na poważnie, ale jeszcze te tuje musze uwzględnić. I się chyba pogubiłam jak to dobrze ułożyć.
Chcę mieć żywopłot z przodu, bo teraz jestem jak na wystawie, więc pomysł Jazzy jest fajny. Może nie musi być taki szczelny, ale na pewno ma być. Umbry miały być po to żeby nie było tak płasko.
To fakt czasu na ogrod mało wiec wyboru nam niepokojona nawet nie daje. Wszyscy mamy chyba swoje "cisy " ja mam tez swoje sadzenie w deszczu i lampie pamietam zreszta teraz miło sie wspomina. Pamietam tez Twoje marcowe cisy /)))))
ateal jest ale przywykliśmy do tego.nie wyobrazamybsobie inaczej.
Tulipanowiec w ubiegłym roku przedwcześnie zgubił liście.teraz to jedyny tak mocny akcent u nas bo nasze grujeczniki chyba jakieś inne są bo nadal zieloniutkie niestety.
Joluś specjalnie się nie utyrałam, ale patrz co wykombinowałam. Nie wiem czy dobrze, czy nie. Już mówię w czym rzecz.
Wyrwałam kosmosy i zrobiło się pustawo. Przy okazji okazało się, że mój bez koralowy Sutherland Gold bardziej ma zapędy na drzewko niż na krzew, więc tak go chyba poprowadzę. Co myślisz?
Pomyślałam, że utnę te gałęzie na dole. Ale zanim to zrobię - to zrobiłam odkłady. Może jak raz się ukorzenią.
Jeżeli bez poprowadzę jako drzewko, to będę musiała dosadzić za nim berberysy Erecta.
Kupiłam już palik i bez postawiłam do pionu
I co o tym sądzicie? Drzewko i za nim berberysy, czy bez berberysów i zamiast drzewka krzew???
Twoje inspirki z małymi słodkimi dyniami normalnie do schrupania )) Twoja mała " dynka" wymiotła by wszystkie inne nawet bez stroju ))). Buziolki i szkoda ze jutro nie mamy kolejnego spotkania w K )) odbija mi tak tesknie za Wami no w szczególności za tym całowaniem )) z Toba ))) hihihi )))
Lista imponująca ... Nie beda sprawdzała tych ktorych nie znam czekam na wielka niespodziankę u Ciebie ...szkoda ze jeszcze troche czasu na te szalenstwo trzeba )))). Sadziłam dzis u mnie ale mimo ze wydaje sie ze kupiłam duzo to w tak świeżym ogrodzie jsk moj to długo jeszcze trzeba bedzie czekac na zapełnienie rabat ))))